Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Λούλη Παλουμπή
Λούλη Παλουμπή
ΦΩΤΟ

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται έξι χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο τραυματιοφορέας με το γαρίφαλο του νοσοκομείου της «Αγίας Ολγας», ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΛΗΣ.

Ο άνθρωπος που έδινε κουράγιο στον καθένα που πέρναγε την πύλη του νοσοκομείου, ασθενείς και επισκέπτες, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και τις κλινικές του νοσοκομείου. Που έδινε ζωή με τη ζωντάνια του στις δύσκολες βάρδιες, στις αργίες και τις νύχτες. Ανθρωπος που δεν έλειψε από κανέναν αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου από τα καλέσματα του κόμματός του, του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουν στο Κόμμα του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου 100 ευρώ, σύντροφοι και φίλοι του προσφέρουν το ποσό των 200 ευρώ.

Λεωνίδα θα σε θυμόμαστε πάντα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μάνα μου ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΟΥΛΕΜΕ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ, Πόντια Σανταία ατρόμητη στις απειλές των ταγματασφαλιτών, συνεργατών των Γερμανών ναζί. Αταλάντευτη κομμουνίστρια και στα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας του Ι. Μεταξά και στα πέτρινα μετεμφυλιακά. Πιστή αγωνίστρια στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Βαδίζουμε στα χνάρια σου... γι' αυτό προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Νάουσας 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Πάνω Καισαριανής.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
Ηρακλής Αϊβατζίδης, Κατερίνα Τζιβελέκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης φίλης και συναγωνίστριας ΛΟΥΛΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗ προσφέρουμε για ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνος - Κολωνού.

Ντίνα και Ζωγραφιά

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΜΠΑΡΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ προσφέρουμε 50 ευρώ στην ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Σύντροφοι και φίλοι


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΡΛΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΡΛΑ

Αγγελική Σούλεμε Ιακωβίδου
Αγγελική Σούλεμε Ιακωβίδου

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΛΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ