Τρίτη 29 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Επιστροφή στη δράση

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς (2-3 Γενάρη) επαναφέρουν σιγά σιγά στη δράση τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, που ξαναπιάνουν... δουλειά μετά την πολυήμερη αργία των Χριστουγέννων. Πέρα όμως απ' τα αγωνιστικά ζητήματα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, στις περισσότερες ομάδες στο επίκεντρο βρίσκονται και τα μεταγραφικά ζητήματα λόγω της έναρξης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Για τον Ολυμπιακό οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας καθώς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές κυρίως όσον αφορά τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό Μάρκο Σίλβα. Αλλωστε, εξ αρχής ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εκφράσει αρκετές φορές την πρόθεσή του για μείωση του 35μελούς ρόστερ της ομάδας. Ανεπίσημα, μέχρις στιγμής, έχουν φύγει οι Γούτας (Ξάνθη), Μπεν (Λεβαδειακός), ενώ σειρά αναμένεται να πάρουν οι Ερνάνι (ενδιαφέρον από Φενέρ), Αυλωνίτης, Γιαννιώτας (οδεύουν προς Κύπρο).

ΑΕΚ: Με τις μεγαλύτερες προσπάθειες να επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ και ενός επιθετικού - με την πρώτη μάλιστα να καίει περισσότερο το τεχνικό τιμ - η επιστροφή του Γκας Πογέτ από την Αγγλία βάζει στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά ζητήματα στην ΑΕΚ. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Ουρουγουανό τεχνικό της Ενωσης στις ολιγοήμερες διακοπές των εορτών στην Αγγλία να πρόλαβε να μιλήσει με κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την αγγλική αγορά, τις οποίες αναμένεται να παρουσιάσει στα διευθυντικά στελέχη (Μπάγεβιτς - Μιλοβάνοβιτς) της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Διακοπές τέλος και επιστροφή στις προπονήσεις περιλάμβανε η χτεσινή μέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που μάλιστα κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα που εφάρμοσε το τεχνικό τιμ της ομάδας. Τα ευχάριστα νέα πάντως για τον τεχνικό της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, ήρθαν από το «μέτωπο» των τραυματιών, αφού Χαρίσης, Βίτορ, Κίτσιου, Ζάιρο και Κ. Σαββίδης έβγαλαν όλο το πρόγραμμα και σήμερα αναμένεται να ενταχθούν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

ΠΑΟ: Φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια στον Παναθηναϊκό, με αρκετά ονόματα, που αποτελούν στόχους, να μονοπωλούν την ειδησεογραφία. Τελευταίο σενάριο θέλει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να ενδιαφέρονται για τον Φινλανδό Κάσπερ Χαμαλάινεν που αγωνίζεται στη Λεχ Πόζναν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ