Πέμπτη 31 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Πρεμιέρα β' γύρου με δοκιμασίες για τα φαβορί

Η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη είναι απ' τις πιο ενδιαφέρουσες της 16ης αγωνιστικής

Eurokinissi

Η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη είναι απ' τις πιο ενδιαφέρουσες της 16ης αγωνιστικής
Το «καλημέρα» της νέας χρονιάς σηματοδοτεί και την έναρξη του β' γύρου στο πρωτάθλημα της Super League, με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής να είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 2 - 4 Γενάρη και να περιλαμβάνει ιδιαίτερα δυνατά παιχνίδια, όπου τα φαβορί καλούνται να ξεπεράσουν δύσκολα εμπόδια.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η δοκιμασία του πρωτοπόρου και κάτοχου του απόλυτου ρεκόρ (15 στα 15) Ολυμπιακού, που κατέχοντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη με την ομάδα - έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Πανιώνιο. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η συνέχιση της ίδιας ξέφρενης πορείας. Από την άλλη οι γηπεδούχοι μετά από τρία συνεχόμενα στραβοπατήματα (2 ήττες, μία ισοπαλία), που τους έριξαν στην 5η θέση, αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες και τη σταθερότητα.

Με δύσκολο έργο ξεκινά τον β' γύρο και η 3η της βαθμολογίας ΑΕΚ, που θα αγωνιστεί στην Κρήτη με αντίπαλο τον Πλατανιά επιδιώκοντας να ...σβήσει την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, αν και έδειξαν να βρίσκουν τα πατήματά τους, κάτι που τους ανέβασε στη 12η θέση, προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και δεν έχουν περιθώρια νέας απώλειας.

Εξίσου ανεβασμένο πήχη δυσκολίας έχει και ο έτερος «Δικέφαλος» του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ, που θα αγωνιστεί στην Ξάνθη, σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δεν παίρνει καλά αποτελέσματα. Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι, αρχής γενομένης από αυτήν την αναμέτρηση, να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ανάλογος βέβαια είναι και ο στόχος των γηπεδούχων, που έχοντας κάνει μέχρι τώρα έναν απ' τους χειρότερους πρώτους γύρους τους την τελευταία πενταετία επιδιώκουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Παναθηναϊκός, έχοντας το ρόλο του γηπεδούχου θα κοντραριστεί με τον Παναιτωλικό. που μπορεί να μην έχει πείσει μέχρι τώρα, ωστόσο καίγεται για τους βαθμούς αφού βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας.

Σημαντικό ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι στη Λιβαδειά, όπου η τοπική ομάδα, προερχόμενη από την επιτυχία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, που την έφερε μια ανάσα από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, που κάνει προσπάθεια να ξεκολλήσει απ' τα τελευταία σκαλοπάτια.

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ 2 Γενάρη: Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός (15.00 ΝS3), ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια (17.15 NS1), Ηρακλής - Καλλονή (19.30 NS2). ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Γενάρη: Πλατανιάς - ΑΕΚ (15.00 NS2), Ξάνθη - ΠΑΟΚ (17.15 NS2), Λεβαδειακός - Ατρόμητος (17.15 NS4), Πανιώνιος - Ολυμπιακός (19.30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ 4 Γενάρη: Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός (19.30 NS1)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ