Σάββατο 9 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Κυκλοφορεί από σήμερα ο «Οδηγητής»!

Από σήμερα Σάββατο κυκλοφορεί από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ ο «Οδηγητής» του Γενάρη, το πρώτο τεύχος της εφημερίδας για το 2016.

«Το Ασφαλιστικό μας αφορά όλους - Δεν παζαρεύουμε τις ζωές μας! Ολοι στον αγώνα» είναι το αγωνιστικό μήνυμα που δίνει το εξώφυλλο του «Οδηγητή», ενώ το οπισθόφυλλο αναφέρεται στα 8 χρόνια αυτοτελούς κυκλοφορίας που συμπληρώνει αυτό το μήνα ο «Οδηγητής».

Στην ύλη του «Οδηγητή» ξεχωρίζουν:

  • «Να δυναμώσει η πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - Καμία εμπλοκή, καμία συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς». Συνέντευξη με τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος.
  • Ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ για την οργάνωση της άμιλλας στην Οικονομική Εξόρμηση 2015-2016.
  • «Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση»! Πλούσια, αρθρογραφία και σχολιασμός γύρω από τις εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση. Πλαίσιο αιτημάτων για τη νεολαία και την Κοινωνική Ασφάλιση.
  • Νέοι και Επιχειρηματικότητα: Μύθοι και πραγματικότητα.
  • 8 χρόνια αυτοτελούς κυκλοφορίας του «Οδηγητή»: Διαδίδουμε μαχητικά τον «Ο» στο σχολείο, τη σχολή, τη γειτονιά!

Επίσης ο «Οδηγητής» φιλοξενεί πλούσια αρθρογραφία, σχόλια, ρεπορτάζ από τη δραστηριότητα της ΚΝΕ, συνεντεύξεις, προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις, αλλά και έναν ξεχωριστό - χιουμοριστικό Καζαμία για το 2016...



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ