Σάββατο 16 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Καθοριστικές κόντρες σε Πυλαία και ΟΑΚΑ

Στις αναμετρήσεις σε ΟΑΚΑ και Πυλαία όπου θα διεξαχθούν ντέρμπι στρέφονται τα περισσότερα βλέμματα στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Αρη, με το κλίμα στους «πράσινους» μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα αλλά και τις μέτριες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα να εκπέμπει έντονο προβληματισμό. Μάλιστα, χαρακτηριστική των όσων συμβαίνουν είναι η απόφαση της διοίκησης να επιβάλει πρόστιμο ένα μηνιάτικο στους παίκτες μετά την ευρωπαϊκή ήττα. Το «τριφύλλι» κόντρα στον Αρη δεν έχει περιθώρια νέων απωλειών αλλά και δικαιολογιών και στόχος εκτός της διατήρησης του αήττητου είναι και μία πειστική εμφάνιση. Από την άλλη, ο Αρης μετράει 2 συνεχόμενες ήττες σε μια βδομάδα, στη Ρόδο από τον Κολοσσό και στο Μιλάνο από την Αρμάνι για το Eurocup, κι αυτό που θέλει είναι να σταματήσει το... κακό επιδιώκοντας να κάνει την έκπληξη στο ΟΑΚΑ.

Καθοριστική αναμέτρηση για τις ισορροπίες στην πρώτη πεντάδα θεωρείται και η κόντρα «Δικεφάλων» στην Πυλαία, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει τα πάνω τους ψυχολογικά μετά τη σπουδαία νίκη επί της Λιμόζ και θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να πλησιάσουν την 4η θέση. Η ΑΕΚ, μετά τη σπουδαίας σημασίας νίκη επί του Αρκαδικού εκτός, επιδιώκει το δεύτερο συνεχόμενο διπλό της που θα την διατηρήσει στο τρίτο σκαλοπάτι. Στη Ρόδο θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό. Στα αξιοσημείωτα και η κομβική αναμέτρηση για τα δρώμενα στην ουρά μεταξύ Λαυρίου και Καβάλας.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (16.30 NS4), Τρίκαλα - Κόροιβος (17.00 NS2 λεπτό/λεπτό), Απόλλων Πατρών - Ρέθυμνο (17.00 ΝS2), Αρκαδικός - Κηφισιά (17.00 NS2 λεπτό/λεπτό), Λαύριο - Καβάλα (17.00 ΝS2 λεπτό/λεπτό). ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναθηναϊκός - Αρης. ΔΕΥΤΕΡΑ: Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός (16.00 ΝS2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ