Σάββατο 16 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ
ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας - τόσο νωρίς και τόσο άδικα - ο σύντροφος, συναγωνιστής και φίλος ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ, στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

Στη μνήμη του, η Κατερίνα Καμαρέτσου, ο Θανάσης Κωσταγιάννης, ο Γιάννης Σταύρου, ο Τάσος Τόκας, ο Δημήτρης και ο Ζώης Φασούλας, προσφέρουν το ποσό των 60 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Η αταλάντευτη - κομμουνιστική στάση ζωής και η πρωτοπόρα δράση του, αποτελούν για μας ζωντανό παράδειγμα στους καθημερινούς αγώνες για μια εκπαίδευση λαϊκή, για μια κοινωνία σοσιαλιστική.

***

ΦΩΤΟ 6

Η συντρόφισσα Νίτσα Αγγελίνα - Παπανικολάου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 100 ευρώ και άλλα 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», στη μνήμη της αγωνίστριας μάνας της ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ - ΑΓΓΕΛΙΝΑ, του αξέχαστου συντρόφου της ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ από τον Ιασμο Ροδόπης, που «έφυγε» εδώ και 39 χρόνια και του παιδιού της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ που «λείπει» εδώ και 17 χρόνια.

Επίσης, στη μνήμη του αδελφού της ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ, στελέχους του Κόμματος που πέθανε στο Γροσέτο Ιταλίας, του κουνιάδου της ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από τον Ιασμο Ροδόπης, αγωνιστή του ΔΣΕ που πέθανε σε ηλικία 33 χρόνων, πολιτικού πρόσφυγα στη Βουλγαρία, του ανιψιού της ΑΛΕΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ, επίσης από τον Ιασμο, αξιωματικού του ΔΣΕ, που ζούσε στη Θεσσαλονίκη και «έφυγε» πριν από πέντε χρόνια.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ
Τέλος, στη μνήμη των συντρόφων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑΜΗ, από την Κομοτηνή, και ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ, από τους Προσκυνητές Ροδόπης, στελεχών του Κόμματος με μεγάλη αντοχή και προσφορά, η Αννα Λιβανού προσφέρει 30 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μου συντρόφου ΠΑΝΟΥ ΣΤΑΘΑΚΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτη και στη μνήμη του λατρευτού γιου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΑΚΟΥ, που συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το ξαφνικό «φευγιό» του, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η μητέρα και σύζυγος Μαίρη Σταθάκου


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ

ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΗΣ

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ