Τετάρτη 20 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Επιστροφή «Παπ» στον Ολυμπιακό

Τα τυπικά πλέον απομένουν για την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό αφού χτες επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των δύο τελευταίων ημερών που ήθελαν τον παίκτη να ξαναφοράει τα ερυθρόλευκα. Αυτό επιτεύχθηκε μετά τη στάση της Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκει ο παίκτης έπειτα από την αποδέσμευσή του απ' το ΝΒΑ (έμεινε ελεύθερος απ' τους Ντένβερ) και την επιστροφή του στην Ευρώπη να μην απαντήσει στην πρόταση της ελληνικής ομάδας προς τον παίκτη. Σε αυτό φαίνεται να συντέλεσε και η πρόθεση του ίδιου του Παπανικολάου για επιστροφή στο λιμάνι. Σημειώνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ήδη συμφωνήσει με τον Κώστα Παπανικολάου για συμβόλαιο 2,5 ετών, έως και τον Ιούνη του 2018.

ΑΕΚ: Προς αλλαγές στο ρόστερ φαίνεται να οδεύει για μια ακόμη φορά φέτος η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ενωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ, με το όνομα του Τζέικοβαν Μπράουν, που έχει αγωνιστεί σε Ρέθυμνο και ΚΑΟΔ, να ακούγεται έντονα. Την ίδια στιγμή, χτεσινές πληροφορίες ήθελαν να υπάρχει ενδιαφέρον από τη γαλλική Μονακό για τον Ντι Τζέι Κούπερ και την ελληνική ομάδα να συζητάει αυτό το ενδεχόμενο.

FIBA: Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Μπάσκετ ενημέρωσε ότι οι Φιλιππίνες, η Ιταλία και η Σερβία θα φιλοξενήσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά (4 - 10 Ιούλη), διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ του Ολυμπιακού τουρνουά στο Ρίο. Σημειώνεται πως ένα απ' τα εισιτήρια διεκδικεί και η Ελλάδα έχοντας ως αντιπάλους από πλευράς ευρωπαϊκής ζώνης και τις Γαλλία, Ιταλία, Σερβία, Τσεχία, Κροατία, Λετονία, Τουρκία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ