Πέμπτη 21 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΟΣΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΟΣΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Πριν από μερικούς μήνες συμπληρώθηκαν 71 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας. Με συγκίνηση θυμήθηκα τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις στην Αθήνα. Ο κόσμος πανηγύριζε για την απελευθέρωσή του από τον κατακτητή.

Μεταξύ των οργανωτών αυτών των εκδηλώσεων ήταν και ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ που αργότερα έγινε και ο σύντροφος της ζωής μου.

Στην αξέχαστη μνήμη του προσφέρω στο Κόμμα μας το ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καισαριανής.

Γιάννα Τρικαλινού

***

Ο ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στεργίου από το Νέο Μοναστήρι Δομοκού, μαχητής του ΔΣΕ, τραυματισμένος πιάστηκε αιχμάλωτος, φυλακίστηκε στη Λαμία και εκτελέστηκε στις 18 Γενάρη του 1949 γιατί δεν δήλωσε μετάνοια.

Στη μνήμη του, ο γιος του Γεώργιος, η νύφη του Μαρία και ο εγγονός του Χρήστος, προσφέρουν 20 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ προσφέρουμε στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Γουδή 50 ευρώ.

Ανδρομάχη και Βαγγέλης

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΗΣ (Γιανντίνος) γεννήθηκε στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων το 1952 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Στα 13 του χρόνια αναγκάστηκε να βγει στη βιοπάλη, ακολουθώντας το επάγγελμα του πατωματζή. Μετά το στρατό, το 1975, οργανώνεται στην ΚΝΕ και αργότερα στο ΚΚΕ. Διαδραμάτισε αποφασιστικό ρόλο στη διατήρηση των χαρακτηριστικών του Κόμματος στη δύσκολη περίοδο 1989 - 1991. Υπήρξε μέλος της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ και της Αχτίδας Υπαίθρου, ενεργό και δραστήριο μέλος του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Διετέλεσε ενεργό μέλος στο Συνδικάτο Οικοδόμων και τους τελευταίους 3 μήνες στο σωματείο Συνταξιούχων.

Στη μνήμη σου η αδελφή σου Κούλα Μαλάτου, ο γαμπρός σου Μάνθος Μαλάτος, οι ανιψιές σου Ελένη - Χριστίνα, Αντιγόνη, προσφέρουν 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ροδοτοπίου, της ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γιώργης Τρικαλινός
Γιώργης Τρικαλινός
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΛΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλους του ΚΚΕ για 70 χρόνια, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ.

Μ.Π.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της πρόσφατα (15/12/2015) αποθανούσης μητέρας μου ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, του πατέρα μου ΙΩΑΝΝΗ και του αδερφού μου ΘΕΜΕΛΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Χρηματοπιστωτικού, 150 ευρώ.

Τσακριός Χαράλαμπος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΣΟΥΝΗ ο Ηλίας Σφαντός προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΣΟΦΙΑΣ ΣΦΑΝΤΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 23/4/2013, η οικογένειά της προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/12/2015 «έφυγε» από τη ζωή ο ΓΙΑΝΝΗΣ Μιχ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ, από την Ιναχο Αργους. Στη μνήμη του προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.

Ο αδερφός του Δημήτρης


ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΣΦΑΝΤΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΣΦΑΝΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ

ΘΕΜΕΛΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ
ΘΕΜΕΛΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ