Σάββατο 23 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή η ΣΩΚΟΥ ΕΛΕΝΗ. Γεννήθηκε από φτωχή αγροτική οικογένεια και δημιούργησε οικογένεια στη Μπερζιανή Δομνίστας Ευρυτανίας. Στάθηκε βράχος στις δυσκολίες της ζωής στο χωριό αλλά και μετά στην Αθήνα. Μαχήτρια του ΔΣΕ, έδινε πάντα το «παρών» στους αγώνες, δίπλα στο Κόμμα σταθερά μέχρι το τέλος της ζωής της.

Στη μνήμη της, αντί μνημοσύνου, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΔΕΗ και 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φαρμάκου Μεταμόρφωσης.

Τα παιδιά της

***

ΦΩΤΟ

Η Ξανθή Τσώνη, σύζυγος του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΩΝΗ (Μπαρμπαλάκης) προσφέρει στη μνήμη του συντρόφου και συζύγου της, μέσω ΚΟΒ Θέρμου, 50 ευρώ σαν πρώτη δόση.

***

Η ΚΟΒ Θέρμου στη μνήμη των συντρόφων που «έφυγαν» από τη ζωή ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΩΝΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΤΣΑΛΟΥ, ΜΩΡΑΪΤΗ ΠΑΥΛΟΥ και ΛΙΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, συνεπή αγωνιστή μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 80 ευρώ.

Η οικογένειά του

***

Στη μνήμη των συγκρατούμενών μου ΚΑΤΙΝΑΣ ΖΙΩΓΑ - ΤΣΑΜΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΣΙΝΑΒΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ευαγγελία Ζαμπούνη

***

ΦΩΤΟ 2

ΜΙΧΑΛΗΣ (ΛΑΚΗΣ) ΤΣΩΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ (ΛΑΚΗΣ) ΤΣΩΝΗΣ
Αγαπημένε μας πατέρα. Πέρασε ένας χρόνος χωρίς την παρουσία σου στο Κόμμα μας, αλλά και στις ζωές των παιδιών σου, στα εγγόνια σου και στους συντρόφους σου. Προσπαθούμε τα παιδιά σου και οι οικογένειές μας να τιμούμε την τελευταία σου επιθυμία, να είμαστε πιστοί στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, που εσύ σε όλη σου τη ζωή τίμησες. Αλλά και αυτό σε τίμησε όπως σου άξιζε, από τη θέση του μέλους και στελέχους του.

Στη μνήμη του πατέρα μας ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ και στη μνήμη της μάνας μας ΜΑΡΙΑΣ, πιστής οπαδού του Κόμματος, προσφέρουμε 240 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας.

Τα παιδιά σου, Μήλια Θεοφιλάτου, Ανδρομάχη Γρηγοροπούλου, Θανάσης Θεοφιλάτος

  • Στη μνήμη του συντρόφου μας ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ, που «έφυγε» πριν από ένα χρόνο, προσφέρουμε 125 ευρώ μέσω της ΚΟΒ μας, ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας.

ΕΛΕΝΗ Ν. ΣΩΚΟΥ
ΕΛΕΝΗ Ν. ΣΩΚΟΥ

ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ