Πέμπτη 28 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΠΑΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ προσφέρουμε 1.200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Μαίη και η κόρη του Ντέπη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΥΓΗΤΙΔΗ ΑΥΓΕΡΗ προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Νίκος Ιεροβασίλης

***

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης, η σύζυγός του Λαμπρινή Αντωνίου προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιλοχίας.

***

ΦΩΤΟ

Ο σ. Ανδρεαδάκης Δημήτριος, από τα Κονταίικα της Σάμου, στη μνήμη του αδερφού του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ και των άλλων δύο μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΡΗ και ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, από το ίδιο χωριό, που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του Σοσιαλισμού - Κομμουνισμού, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καρύστου Ευβοίας, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας το ποσό των 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Alpha του τομέα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος.

Ο αδελφός της Αυγέρης

***

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ, για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από το θάνατό της, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Πάνος Μιχαηλίδης
Πάνος Μιχαηλίδης
Ισμήνη και Ιωάννα Παναγούλια

***

ΦΩΤΟ

Για τα 97 ηρωικά χρόνια του ΚΚΕ και για τους αλύγιστους κομμουνιστές και κομμουνίστριες της ταξικής πάλης, καθώς και στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ που πρόσφερε από τη ζωή του σχεδόν 31 χρόνια φυλακές και εξορίες, παράνομος και καταδιωκόμενος, χωρίς να υποστείλει τη σημαία του αγώνα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου και συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΝΑΚΗ προσφέρουμε στο Κόμμα μας 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων.

Γ. Κ. - Α. Κ.


Νίκος Τσουνάκης
Νίκος Τσουνάκης

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ