Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου αδελφού μου ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΥ, πιστού μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή στις 5 Φλεβάρη 2011, η αδελφή του Μαρία, προσφέρω σαν συμβολή στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δικηγόρων.

***

ΦΩΤΟ

Σήμερα Παρασκευή, 5 Φλεβάρη 2016, συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο του αγωνιστή ΠΑΤΣΑΛΙΑ ΜΠΑΜΠΗ από την Ιθάκη. Στη μνήμη του, ο Γιάννης Αληματίρης προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αδερφού του ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ που «έφυγε» απ' τη ζωή στις 19-7-2013 και του θείου του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΤΣΗ (Καπετάν Αγραφιώτη) που σκοτώθηκε στις 7-2-1949, ο Παναγιώτης Μπότσης πρόσφερε στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Φαρμάκου. Ο Βασίλης Μπότσης, συνταγματάρχης Πεζικού, τιμημένος νεκρός (Δ/γμα 19-349) του ΔΣΕ, στο πλαίσιο της όλης ηρωικής του δράσης, στην Κατοχή και, μετέπειτα, στον ΔΣΕ, εκτός των άλλων, συμμετείχε στη σύσκεψη στρατιωτικών το 1946, ενώ υπήρξε Επικεφαλής του Αρχηγείου Αγράφων μέχρι το τέλος του 1946 (και όχι του 1947 που γράφτηκε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας στις 24.8.2013).

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή γιατρού ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΕΖΙΛΗ, από το Λιβάδι Ελασσόνας και των αντιστασιακών ΕΛΛΗΣ ΜΕΖΙΛΗ και ΑΛΕΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Α1 εκπαιδευτικών.

Στέλλα - Χάρης - Ελένη

***

Την 1 Φλεβάρη 2005 «έφυγε» ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ, έχοντας περάσει μια ζωή «ορθοστατών και ορθοβαδίζων»: Στην ΕΠΟΝ και τον ΕΛΑΣ, στις φυλακές και τις εξορίες, στην προδικτατορική ΕΔΑ, στην ΕΣΑΚ, πάντα πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού, στο πλευρό του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η οικογένειά του


ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ

ΜΠΟΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Καπετάν Αγραφιώτης)
ΜΠΟΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Καπετάν Αγραφιώτης)

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ

ΕΛΛΗ ΜΕΖΙΛΗ
ΕΛΛΗ ΜΕΖΙΛΗ

ΜΠΑΜΠΗΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΖΙΛΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΖΙΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ