Σάββατο 6 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναισθήματα και νότες

Μια μπάντα με δυναμικό ρομαντικό χαρακτήρα, σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο για όλα τα γούστα, θα βρίσκεται, σήμερα, στις 10 το βράδυ, στο restArt all day cafe - live music bar (Εμμ. Μπενάκη 42 τηλ 210.3810.910).

Η Αννα Σαράντη, ο Τάσος Σωτηράκης και ο Σωτήρης Χαμπάς μάς ταξιδεύουν στο ουράνιο τόξο της μελωδίας. Με τον Τάσο Σωτηράκη να διευθύνει από το πιάνο του, τον Σωτήρη Χαμπά με τα κρουστά να δίνουν το βήμα, κρατώντας το ρυθμό και την Αννα Σαράντη, συντροφιά με τη φωνή του Φώτη να μας μαγεύει με τις ερμηνείες της.

Στα επιλεγμένα live τους εντός κι εκτός Αττικής φέρνουν το άρωμα από επιλογές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις αλλά και αναδρομή στα νεανικά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματά τους που γίνονται μια φωνή και μια μεγάλη παρέα. Από το «Δε ζητάω πολλά» και «Ομορφοι και ηττημένοι», στον «Αμλετ της Σελήνης» και τον «Λύκο» και από τα «Σύννεφα του γιαλού» μέχρι το «Θα σπάσω κούπες» και από το «Μέτρησα» και το «Αυτή η νύχτα μένει», στο «Personal Jesus back to black», «Please don't leave me» και στο «The chain don't believe a word» και «Horse with no name», συναισθήματα και νότες ακολουθούν το περπάτημα της σκέψης, ζωντανεύουν αγκαλιές, φυσούν ψυχή, απελευθερώνουν σιωπές...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ