Τετάρτη 10 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Κοντά στον Ελιοτ Γουίλιαμς ο ΠΑΟ

Σε μια ακόμη προσθήκη παίκτη προκειμένου να αλλάξει τη μέτρια μέχρι τώρα εικόνα του αλλά και να ενισχυθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο ΤΟΠ-16 προχωρά ο Παναθηναϊκός καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Ελιοτ Γουίλιαμς, που αγωνίζεται στη Σάντα Κρουζ Γουόριορς και στο πρωτάθλημα της D-League των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη κατηγορία θεωρείται ουσιαστικά η β' κατηγορία του ΝΒΑ και αποτελεί την ενδιάμεση ανάμεσα στο κολεγιακό πρωτάθλημα (NCAA) και το ΝΒΑ. Σημειώνεται πως οι «πράσινοι» πριν από λίγες μέρες προχώρησαν στην απόκτηση του Αμερικανού επίσης γκαρντ Μαρκίζ Χέινς.

ΑΕΚ: Μπορεί όλες οι πληροφορίες να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αμερικανό πλέι μέικερ Τορίν Γκριν, που είχε αγωνιστεί και παλιότερα στην ομάδα (2009 - 10), εντούτοις απ' ό,τι φαίνεται εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Μία απ' αυτές φαίνεται να είναι του Αμερικανού φόργουορντ της Νινζί Βίκτορ Ραντ, που φαίνεται να απασχολεί τον τεχνικό της ομάδας., Γιούρι Ζντοβτς. Σημειώνεται πως παρελθόν για την Ενωση αποτελεί ο Ντιόντε Κρίστμας.

ΕΟΚ: Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Arena fm 89,4» ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μίλησε για τη δημιουργία του Basketball Champions League και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σύσκεψη της Δευτέρας στο Μόναχο. Μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εγχείρημα - απάντηση της FIBA στην Ευρωλίγκα, ενώ εξέφρασε την άποψή του πως τα 10ετή συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι ισχυρές ομάδες με τη δεύτερη είναι ρευστά. Στη σύσκεψη του Μονάχου από πλευράς ελληνικών ομάδων το «παρών» έδωσαν η ΑΕΚ, ο Αρης και ο ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ