Σάββατο 13 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δεκαήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Λιβαδειά

Ξεκίνησε χτες και θα συνεχιστεί έως τις 21 Φλεβάρη το δεκαήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, με θέμα «Ταξική τέχνη και πολιτισμός για το λαό», που διοργανώνει η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Κόμματος. Το δεκαήμερο των εκδηλώσεων πραγματοποιείται στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Κρύας.

Σήμερα, Σάββατο 13 Φλεβάρη στις 7.30 το απόγευμα θα γίνει ομιλία του Γραμματέα της ΤΕ Λιβαδειάς Γ. Κοτρόγιαννου και παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Δ. Μπίμη, με τίτλο: «Μνήμες της πέτρας και της σιωπής». Τη συλλογή παρουσιάζουν η Λιάνα Καραβασίλη, μουσικός - καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς, μέλος της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, και ο Παναγιώτης (Τάκης) Βαρελάς, ζωγράφος, μέλος του ΔΣ του ΕΕΤΕ. Ποιήματα διαβάζουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Κουτροκόη, Γιώργος Πέππας και το μέλος της θεατρικής ομάδας Λιβαδειάς Λαμπρινή Γερονικολού. Τα ποιήματα συνοδεύουν οι σολίστ κιθάρας Εύα Φάμπα και Ντίνος Ζώτας. Στο τραγούδι η Ευτυχία Μπίμη.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιείται, εξάλλου, έκθεση ζωγραφικής του Τ. Βαρελά, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν χτες Παρασκευή. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 21 Φλεβάρη. Ωρες λειτουργίας: καθημερινές 10.30 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. Σάββατο - Κυριακή 11.00 π.μ. έως 9.30 μ.μ.

Το επόμενο Σάββατο 20 Φλεβάρη στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα για τα 20 χρόνια από το θάνατο του σημαντικότερου Ελληνα σολίστ κιθάρας στον κόσμο Δημήτρη Φάμπα, που περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ και συναυλία με έργα Δ. Φάμπα. Σολίστ κιθάρας η Εύα Φάμπα και ο Αγγελος Αγκυρανόπουλος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ