Τετάρτη 24 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
«Τέκνο της ανάγκης κι ώριμο τέκνο της οργής»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση του ΚΣ της ΚΝΕ για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το Α' Συνέδριο της Οργάνωσης

Νιάτα, φωτεινά πρόσωπα, φλόγα, αισιοδοξία. Οι εκατοντάδες ΚΝίτες και ΚΝίτισσες, αλλά και το πλήθος φίλων της Οργάνωσης που γεμίζουν ασφυκτικά τις κερκίδες του Σπόρτιγκ το βράδυ του Σαββάτου, δημιουργούν μια ζεστή, συντροφική ατμόσφαιρα. Ξανά εκεί, στο ίδιο γήπεδο που πραγματοποιήθηκε πριν από σαράντα χρόνια το Α' Συνέδριο της ΚΝΕ. Για να ανταμώσουν με την Ιστορία της Οργάνωσης, με ένα σταθμό στην απαρχή της. «Ωριμο τέκνο της ανάγκης κι ώριμο τέκνο της οργής», όπως κι ο τίτλος της εκδήλωσης. Εκεί για να γνωρίσουν μια ξεχωριστή στιγμή στην ιστορική διαδρομή της ΚΝΕ, να αντλήσουν τα σύγχρονα διδάγματα που αποτυπώνονται και στα συνθήματα που δονούν σα μια φωνή το γήπεδο: «Αγώνας, γνώση, τόλμη κι αντοχή, εμπρός για ΚΝΕ γερή και μαζική!», «Ενας αιώνας αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία!».

Με υψωμένες τις γροθιές και τις κόκκινες σημαίες, φωνάζοντας συνθήματα, υποδέχονται την πολυπληθή αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ξεχωριστή και η παρουσία μελών, φίλων και συνοδοιπόρων του Κόμματος που πριν από 40 χρόνια συμμετείχαν στο Α' Συνέδριο της ΚΝΕ.





Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ