Πέμπτη 19 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΝΕΟΛΑΙΑ
27ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Μπροστά στη μάχη του εισιτηρίου

Με το εισιτήριο του Φεστιβάλ στο χέρι τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ στην Αθήνα, τον Πειραιά και την Αττική, ξεκινούν τη μάχη της προπαγάνδας των κεντρικών εκδηλώσεων κορύφωσης του 27ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 19, 20, 21 και 22 Σεπτέμβρη, στο γνώριμο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων της φοιτητικής εστίας των Ιλισίων.

«Οι οργανώσεις της ΚΝΕ δίνουν αυτή τη μάχη με αισιοδοξία και πίστη ότι η επιτυχία του φετινού Φεστιβάλ είναι δεδομένη», μας λέει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, με αφορμή την έναρξη της διακίνησης του εισιτηρίου. «Αυτή η ελπίδα - συνεχίζει ο Θ. Γκιώνης - βασίζεται στο ότι το Φεστιβάλ έχει καταξιωθεί στη συνείδηση της νεολαίας ως κορυφαίο γεγονός κάθε Σεπτέμβρη. Αυτή η σχέση με τη νεολαία μας δίνει την πίστη ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας, αλλά μας γεμίζει με αισιοδοξία και για την επιτυχία του ίδιου του Φεστιβάλ. Τα φετινά πλάνα των οργανώσεων για τη διακίνηση του εισιτηρίου είναι αυξημένα σε σχέση με πέρσι. Η δράση της ΚΝΕ το προηγούμενο διάστημα στο κίνημα της νέας γενιάς, η ακόμα καλύτερη προσπάθεια προετοιμασίας του Φεστιβάλ, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα υπάρχει επιτυχία και οι οργανώσεις θα υλοποιήσουν τους στόχους τους».


Παράλληλα, συνεχίζονται οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Σήμερα Πέμπτη

- Χολαργός (άλσος Περικλέους), στις 8 μ.μ., για την Παιδεία.

- Ξυλόκαστρο (Κορινθίας), στις 8.30 μ.μ., για τα ναρκωτικά και το κίνημα Παιδείας.

- Φίκιες Χαλκιδικής, στις 8 μ.μ., για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, το ρόλο του ΝΑΤΟ και την ανάγκη αντιιμπεριαλιστικής δράσης.

Αύριο Παρασκευή

- Νέα Ιωνία (πεζόδρομος), στις 8 μ.μ., για τη διαδήλωση στη Γένοβα, το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών και το διεθνισμό.

- Νυδρί Λευκάδας, στις 9 μ.μ., για τις εργασιακές σχέσεις.

- Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης, για την ειρήνη.

- Αθυτος Χαλκιδικής, στις 8 μ.μ., για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, το ρόλο του ΝΑΤΟ και την ανάγκη αντιιμπεριαλιστικής δράσης.

Το Σάββατο
  • Κεντρικό διήμερο εκδηλώσεων στο Αίγιο, πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιούλη. Οι εκδηλώσεις θα γίνονται στην παραλία, από τις 8.30 μ.μ. κάθε μέρα. Το Σάββατο θα μιλήσει η γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας της ΚΝΕ, Μαίρη Ντουντούμη και την Κυριακή θα μιλήσει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Αχαΐας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμματος, Κώστας Μπάτσικας.
  • Επίσης το Σάββατο 21/7:

- Λούτσα, στις 8.30 μ.μ., για το πρόβλημα των ναρκωτικών.

- Ασπρόπυργος, στις 8.30 μ.μ., για τις εργασιακές σχέσεις.

- Ναύπακτος, στις 9 μ.μ., για τα ναρκωτικά.

- Δομοκός Φθιώτιδας, στις 8.30 μ.μ., για την παιδεία.

- Βολίμες Ζακύνθου, στις 8.30 μ.μ., για τη δράση της ΚΝΕ στο κίνημα της νεολαίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ