Σάββατο 27 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις εργαζομένων

-- Παρέμβαση στο υπουργείο Εργασίας, διεκδικώντας την καθολική υποχρεωτικότητα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας έκανε την Πέμπτη το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων. Αντιπροσωπεία του Συνδικάτου κατέθεσε υπόμνημα στον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Ανδρέα Νεφελούδη, ο οποίος όρισε συνάντηση την Τρίτη 1/3, στις 11 π.μ.

-- Κινητοποίηση έξω από την ιδιωτική κλινική «Νέο Αθήναιον» έκανε το Σωματείο Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές Αθήνας ενάντια στο καθεστώς της απληρωσιάς. Στους εργαζόμενους της κλινικής οφείλονται δεδουλευμένα τεσσάρων έως 18 μηνών. Οι εργαζόμενοι και το κλαδικό σωματείο απαίτησαν συνάντηση με την εργοδοσία, η οποία όμως δεν εμφανίστηκε.

-- Δίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 9/3 (8 π.μ. - 10 π.μ.) για τους εργαζόμενους στο «Μαρινόπουλο» προκηρύσσει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Η απόφαση για κινητοποίηση πάρθηκε ομόφωνα από το ΔΣ του Συλλόγου, σε συνεδρίαση που συμμετείχαν και εργαζόμενοι στην επιχείρηση. Ο Σύλλογος καλεί τα κλαδικά σωματεία εμποροϋπαλλήλων σε όλη τη χώρα να πάρουν ανάλογες αποφάσεις για στάση εργασίας, να σχεδιάσουν και να οργανώσουν την πάλη των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ