Παρασκευή 11 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Κινητοποίηση για τα πολύμορφα προβλήματα

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ στον Αλιμο καλεί σήμερα το μεσημέρι το Συντονιστικό ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αττικής. Το ραντεβού είναι στις 12 το μεσημέρι στο μετρό του Αλίμου.

«Ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα οξυμένα προβλήματα που βιώνουμε μέσα στις σχολές και στην πρακτική. Τα προβλήματα είναι γνωστά και ίδια σε όλες τις σχολές (έλλειψη πάσο, δεν έχουν δοθεί βιβλία σε πολλές ειδικότητες, έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα εργαστήρια. Κατάργηση επιδόματος σίτισης - στέγασης στους σπουδαστές οι οποίοι είναι 21 χρόνων, πολλοί σπουδαστές δεν έχουν πρακτική, υπάρχουν πάρα πολλοί σπουδαστές οι οποίοι είναι απλήρωτοι από την πρακτική τους εδώ και μήνες) και η λίστα με τα προβλήματα μέσα στις σχολές μας όλο και μεγαλώνει», σημειώνει χαρακτηριστικά το Συντονιστικό, επισημαίνοντας πως οι σπουδαστές αντιμετωπίζουν και στην καθημερινή ζωή τους σοβαρά προβλήματα και κάνει αναφορά στο Ασφαλιστικό που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, καλώντας σε συμμετοχή στη 48ωρη απεργία.

Παράλληλα, απευθύνει στους σπουδαστές κάλεσμα για δυνάμωμα της έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, καλώντας τους να συγκεντρώσουν από 15 έως 18 Μάρτη είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα παραδοθούν στις 21 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ