Παρασκευή 18 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ
Προετοιμασίες για την πορεία κατά της ανεργίας

Ευρεία σύσκεψη των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων αθλητικών φορέων της πόλης, την Τρίτη 22 Μάρτη, στις 6.30 το απόγευμα, συγκαλεί ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Ο δήμαρχος Πάτρας στο περίπτερο, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή
Ο δήμαρχος Πάτρας στο περίπτερο, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή
Συνεχίζονται η προετοιμασία και ο προγραμματισμός για τη μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας, από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα, που διοργανώνει η δημοτική αρχή Πάτρας το διάστημα 3 έως 10 Απρίλη. Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, συγκαλεί ευρεία σύσκεψη των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων αθλητικών φορέων της πόλης, την Τρίτη 22 Μάρτη, στις 6.30 το απόγευμα, στην Αίθουσα Τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Σκοπός της σύσκεψης είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της τοπικής αθλητικής κοινότητας και η καλύτερη δυνατή οργάνωση της αγωνιστικής κινητοποίησης, στην οποία η πεζοπορία και η ποδηλατοδρομία προσδίδουν και έντονο αθλητικό χαρακτήρα.

Στην πρόσκληση που έχει αποσταλεί σε όλες τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες αθλητικές οργανώσεις του Δήμου Πάτρας εκφράζεται «η πεποίθηση ότι κανένας δεν μπορεί να παρακολουθεί αδιάφορα την εξαθλίωση ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων - συμπολιτών μας και πολύ περισσότερο των νέων», ενώ κρίνεται η καθολική συμμετοχή των οργανωμένων αθλητικών φορέων «καθοριστική για την επιτυχία του αγώνα κατά της ανεργίας», δεδομένου ότι «η ανεργία έχει αναδειχθεί πλέον σε μείζον κοινωνικό πρόβλημα που ζητάει επιτακτικά άμεση λύση».


Στο μεταξύ, ξεκίνησε τη λειτουργία του το κεντρικό περίπτερο του δήμου, στην πλατεία Γεωργίου, για την ενημέρωση των δημοτών και την προβολή της μεγάλης πορείας αγώνα που έχει κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα». Από το περίπτερο, που έχει εγκατασταθεί στο κάτω μέρος της πλατείας, έχουν διακινηθεί εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και αιτήσεις συμμετοχής στην κινητοποίηση.

Να σημειώσουμε ότι το περίπτερο θα λειτουργεί καθημερινά για όλο το διάστημα μέχρι την πορεία, με την ευθύνη των αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Χτες, βρέθηκε στο περίπτερο ο Κώστας Πελετίδης, ο οποίος και ενημέρωσε τους διερχόμενους για το περιεχόμενο και τους στόχους της πορείας.

Παράλληλα, σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., θα γίνουν δύο λαϊκές συνελεύσεις, όπου θα ενημερωθούν οι πολίτες για την πορεία. Η μία θα γίνει στη Δημοτική Ενότητα Ρίου, με ομιλητή τον αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα, και η άλλη στη Δημοτική Ενότητα Παραλίας, στα Ροΐτικα (αίθουσα Τσίγκα), με ομιλήτρια την αντιδήμαρχο Ιουλία Γιαννιτσοπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ