Κυριακή 20 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. στην Παλατιανή Πετρούπολης, στην πλατεία Γοργόνας, σε συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις, η λαϊκή παρέμβαση και ο πρωτοπόρος ρόλος του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Περιφερειακού Γραφείου του Δυτικού Τομέα.

-- Σε πολιτική εκδήλωση με θέμα τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΗΛΕΚΤΡΑ» στην Ορεστιάδα θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής. Στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

-- Εκδήλωση με θέμα «Διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις - Το Προσφυγικό και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στο θεατράκι στα Διαβατά. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Δεξαμενή, στο καφενείο «Σκαρτσίλας», θα μιλήσει η Ειρήνη Αρμενάκα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Νέα Αρτάκη, στο Δημαρχείο, θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας και Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 22/3

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου της Γκράβας (Ταϋγέτου 60), σε εκδήλωση των ΚΟ της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 23/3

-- Η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με ομιλητή τον Γιώργο Χαρίτο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Θεσσαλίας.

Την Πέμπτη 24/3

-- Στις 7 μ.μ., στα Ανω Λιόσια, στο Δημαρχείο, σε συγκέντρωση με θέμα «Διεθνείς εξελίξεις και Προσφυγικό» θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ