Παρασκευή 1 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η θέση του ΚΚΕ για τη Φυσική Αγωγή

Η θέση του ΚΚΕ για τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό, μπαίνει στο επίκεντρο εκδηλώσεων της ΚΝΕ που γίνονται το επόμενο διάστημα σε γειτονιές της Αττικής.

Για σήμερα, είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Μενιδίου - Φυλής της ΚΝΕ, στο ΙΕΚ του Κόκκινου Μύλου (7 μ.μ.). Την κεντρική παρουσίαση θα κάνει ο Βαγγέλης Γείτονας, μέλος του Τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν οι προπονητές Βαγγέλης Ζιάγκος (ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου) και Μπάμπης Ζελενίτσας (ποδοσφαίρου).

Αύριο Σάββατο 2 Απρίλη, εκδήλωση πραγματοποιούν οι Οργανώσεις 5ου Διαμερίσματος της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΝΕ, στα γηπεδάκια της Αγίας Λαύρας (Μητσάκη και Πολυλά), στις 7.30 μ.μ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και της Επιτροπής Αθλητισμού του ΚΣ.

Σήμερα η παρουσίαση των Θέσεων στην Κομοτηνή

Σήμερα στις 7 μ.μ. το Τομεακό Συμβούλιο Ροδόπης της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - παρουσίαση των Θέσεων για τη Φυσική Αγωγή στο Πολύκεντρο του Δήμου Κομοτηνής. Την παρουσίαση θα κάνει ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, ο κοσμήτορας του ΣΕΦΑΑ Αθηνών Νίκος Γελαδάς θα μιλήσει για το θέμα «Η διατροφή στη Φυσική Αγωγή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ