Τετάρτη 6 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις σε σχολές

Συνεχίζονται σε διάφορες πόλεις οι εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, που συνδέονται με το περιεχόμενο των σπουδών σε κάθε σχολή.

Σε αυτό το πλαίσιο, αυτή τη βδομάδα γίνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Σήμερα Τετάρτη, στο Ιστορικό - Αρχαιολογικό Ιωαννίνων, στη 1 μ.μ. (αίθουσα Ι10 στο ισόγειο), με θέμα «"Είναι αυτοί που νίκησαν το θάνατο, είναι αυτοί που έδειξαν το δρόμο για τη ζωή". 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Διδάγματα για το σήμερα». Ομιλήτρια: Φωτεινή Τσώλου, στέλεχος του ΚΚΕ.

Σήμερα Τετάρτη, στη ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι (200άρες αίθουσες - κεντρικός διάδρομος), με θέμα «Μεγάλα έργα και ανάπτυξη στον κλάδο των Κατασκευών. Ποιον ωφελούν: τους μεγαλοεργολάβους ή τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους;». Ομιλητής: Νίκος Ζώκας, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη, στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, στις 6 μ.μ., με θέμα «ΕΕ και κινητικότητα των νέων. Είναι λύση η φυγή στο εξωτερικό;». Ομιλητής: Σ. Μπουντόλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 8 Απρίλη, στο Χημικό Ιωαννίνων, στις 3.30 μ.μ. (αίθουσα Χ3132Α), με θέμα «Οι εξελίξεις στους κλάδους των Τροφίμων και του Φαρμάκου. Τι συνεπάγεται αυτό για τους χημικούς και την Ερευνα; Οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητές: Ιωάννα Τσίκαρη, στέλεχος του ΚΚΕ, χημικός και Γιώργος Παναγιωτίδης, στέλεχος του ΚΚΕ, διαιτολόγος - διατροφολόγος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ