Πέμπτη 7 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Επαθε και έμαθε ο ΠΑΟΚ

Μετά από τέσσερις ήττες από τον ίδιο αντίπαλο στις εγχώριες υποχρεώσεις, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο με ανατροπή από 2-0, ο ΠΑΟΚ φύλαγε την απάντηση στον Ολυμπιακό την πιο κρίσιμη στιγμή. Οι «ασπρόμαυροι» ανέτρεψαν τα προγνωστικά και επικράτησαν χτες στο Ρέντη με 3-1 (19-25, 25-20, 24-26, 20-25) του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά της Volleyleague. Eτσι, έκαναν το πρώτο από τα τρία βήματα (η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες) που χρειάζονται για τον τελικό, ενώ έσπασαν και το πλεονέκτημα έδρας των «ερυθρολεύκων» (το είχαν ως 1οι της κανονικής περιόδου). Κάτι που σημαίνει πως ό,τι και να συμβεί στο ίδιο γήπεδο αύριο Παρασκευή στο 2ο παιχνίδι (18.00) έχουν την τύχη στα χέρια τους στα ματς της Πυλαίας.

Στον άλλο ημιτελικό η Κηφισιά στην έδρα της, έστω και δύσκολα, έκανε και αυτή το 1-0 επικρατώντας του Φοίνικα Σύρου με 3-2. Το δεύτερο ματς των δύο ομάδων θα γίνει και πάλι στο Ζηρίνειο αύριο Παρασκευή.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το 1-0 οι «αιώνιοι»

Το πρώτο βήμα από τα δύο που χρειάζονται (η σειρά κρίνεται στις δυο νίκες) για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος έκαναν χτες ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός επικρατώντας στις έδρες τους των Πανναξιακού με 3-0 και του ΑΟ Θήρας με 3-1, αντίστοιχα, στα πρώτα παιχνίδια για τα ημιτελικά. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν το Σάββατο στις έδρες των χτεσινών φιλοξενουμένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ