Τετάρτη 13 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Παρουσιάσεις της θέσης του ΚΚΕ για το σχολείο

Οργανώσεις του ΚΚΕ προγραμματίζουν το επόμενο διάστημα παρουσιάσεις της πρότασης του ΚΚΕ για το σχολείο.

Συγκεκριμένα:

Οι Κομματικές Οργανώσεις Καισαριανής του ΚΚΕ παρουσιάζουν την πρόταση σήμερα Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής. Ομιλητής θα είναι ο Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Παιδείας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ και η ΟΒ Φοιτητών της Τομεακής Οργάνωσης Ρόδου της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση παρουσίασης της πρότασης, σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο φουαγιέ του Πανεπιστημίου Αιγαίου (κτίριο Κλεόβουλος) στη Ρόδο. Την παρουσίαση θα κάνει η Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ παρουσιάζει την πρόταση του Κόμματος, αύριο Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Θα μιλήσει η Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Παιδείας - Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή και η ΚΟΒ Παιδείας Λέσβου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης της πρότασης τη Δευτέρα 18 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λέσβου (Κομνηνάκη 43). Την παρουσίαση θα κάνει η Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ