Κυριακή 29 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΑΕΕ
Καμία οφειλή προς το Νοσοκομείο Φλώρινας

Καμία οφειλή από νοσήλια δεν εκκρεμεί από το ΤΕΒΕ προς το Νοσοκομείο Φλώρινας, ξεκαθαρίζει, σε επιστολή του προς το «Ρ», ο διοικητής του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) Κ. Κοντός.

Η επιστολή του Κ. Κοντού γράφτηκε με αφορμή προηγούμενο δημοσίευμα του «Ρ», στο οποίο ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», ανάμεσα στα άλλα, καταγγέλλει ότι «χρωστούν στους εργαζομένους πολλά λεφτά από υπερωρίες. Το ποσό αυτό, το 2000 ανερχόταν σε 90 εκατ. δρχ.» και προσθέτει πως η διοίκηση του Νοσοκομείου προβάλλει ως δικαιολογία για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων ότι «το ΤΕΒΕ δεν τους έχει καταβάλει τις εισφορές».

Στην επιστολή, ο Κ. Κοντός, αφού κατ' αρχάς κάνει σαφές πως «το Ταμείο μας δεν έχει καμία σχέση με τα γραφόμενα για τις εισφορές», στη συνέχεια τονίζει:

«Επίσης, σας γνωρίζω ότι ουδεμία οφειλή από νοσήλια στο Νοσοκομείο Φλώρινας εκκρεμεί από το ΤΕΒΕ, παρά μόνον ο λογαριασμός Απριλίου - Μαΐου 2001, ο οποίος υποβλήθηκε στην αρμόδια υπηρεσία μας στη Θεσσαλονίκη στις 13/6/2001 και ήδη κοινοποιείται προς την Τράπεζα για πληρωμή».

Με βάση, λοιπόν, τα λεγόμενα του Κ. Κοντού, καταρρίπτεται η δικαιολογία της διοίκησης του Νοσοκομείου περί οφειλών του ΤΕΒΕ προς αυτό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ