Δευτέρα 9 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΒΟΥΛΗ
Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Αντικομμουνισμός με κάθε αφορμή

Ολίγον «θυματοποίηση», αντικομμουνισμός με το τσουβάλι και ανέξοδος «αντιμνημονιακός» λόγος συνέθεσαν την παρέμβαση του Ν. Μιχαλολιάκου χτες.

Για μια ακόμα φορά, ο αρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής υμνολόγησε τον δικτάτορα Μεταξά, ισχυριζόμενος ότι αυτός εγκαθίδρυσε το κοινωνικό κράτος και ότι το 8ωρο, η κυριακάτικη αργία, οι άδειες, ήταν ...παραχώρησή του! Στη γνωστή τακτική που ακολουθούν πολλά αστικά επιτελεία, εξάλλου, έχυσε το αντικομμουνιστικό του δηλητήριο «χτυπώντας» τάχα τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας μάλιστα να ταυτίσει την ΚΝΕ με τα «μεγάλα κλαμπ» του συστήματος, όπως το Αμερικάνικο Κολέγιο, που βγάζουν πρωθυπουργούς..!

Κατά τ' άλλα, πέρα από την «αντιμνημονιακή» κριτική για τις δεσμεύσεις που έχει ήδη αναλάβει η συγκυβέρνηση, ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, αντανακλώντας ουσιαστικά προβληματισμούς που υπάρχουν σε τμήματα της αστικής τάξης, ξιφούλκησε κατά του ευρώ στο βαθμό που αυτό παρεμποδίζει να ανακάμψει η κερδοφορία τους, ενώ σχετικά με το κρατικό χρέος, δήλωσε ότι κανένας δεν θέλει το «κούρεμα» αλλά μιλάνε μόνο για επιμήκυνση.

Στο μεταξύ, για περίπου 1 ώρα διακόπηκε χτες η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, εξαιτίας της άρνησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγού να εξέλθει από την αίθουσα με βάση την απόφαση του προεδρείου.

Ο Γ. Λαγός, «αντιδρώντας» σε όσα ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος είπε ότι η Χρυσή Αυγή δικάζεται για δολοφονία, άρχισε να φωνάζει και να εξαπολύει υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς βουλευτές άλλων κομμάτων και τον υπουργό.

Ο προεδρεύων κάλεσε τον φρούραρχο για να απομακρύνει τον Γ. Λαγό. Ο βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης αρνήθηκε να ακολουθήσει τον φρούραρχο και η συνεδρίαση διακόπηκε.

Τελικά, το προεδρείο της Βουλής αποφάσισε ομόφωνα να επιβάλει προσωρινό αποκλεισμό από τις συνεδριάσεις στον Γ. Λαγό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ