Πέμπτη 12 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Πιο κοντά στον υποβιβασμό η Παναχαϊκή

Ενα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό βρίσκεται από χτες η Παναχαϊκή αφού η ήττα από τη Λαμία με 1-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Football League δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο της για παραμονή. Μετά την ήττα αυτή η Παναχαϊκή έμεινε στους 28 βαθμούς, όσους έχει και ο Πανελευσινιακός, ο οποίος όμως στην ισοβαθμία υπερτερεί. Εξάλλου, οι Ελευσίνιοι περιμένουν να πάρουν και τους βαθμούς από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την ένσταση που έχουν υποβάλει για παράβαση από μεριάς του του κανονισμού για τη συμμετοχή ξένων παικτών. Από την άλλη, η αδιάφορη βαθμολογικά Λαμία με τη νίκη έφθασε στους 54 β. παραμένοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

  • Σε επίσημη καταγγελία για απειλές προκειμένου να μην κατέβουν οι παίκτες της στο χτεσινό αγώνα με την Παναχαϊκή προχώρησε η ΠΑΕ Λαμία. Στην καταγγελία αναφέρεται ότι η αποστολή δέχθηκε απειλές από κάποιους «φουσκωτούς» για να μην κατέβει στον αγώνα τόσο στο ξενοδοχείο, όσο και φτάνοντας στο γήπεδο.
  • Ανακοίνωση στην οποία προειδοποιεί για σχέδιο πρόκλησης βίας σε βάρος της ομάδας εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τη Ζάκυνθο για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λάρισας ζητά την παρέμβαση της Αστυνομίας για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών που θα ταξιδέψουν στο νησί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ