Πέμπτη 26 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ- Α1
Πέρασε του Σάκοτα

Ο Σέρβος τεχνικός πέρασε την άποψή του για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ

Sportidea

Ο Σέρβος τεχνικός πέρασε την άποψή του για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ
Το δικό του φαίνεται να περνάει τελικά ο Ντράγκαν Σάκοτα στους διοικούντες της ΑΕΚ. Ετσι μετά τη συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή και τον Γιάννη Γρανίτσα, η πλάστιγγα φαίνεται να γέρνει προς την πλευρά του προπονητή. Ο Σέρβος τεχνικός πέρασε την άποψή του αναφορικά με τον Μπράιαντ Τόλμπερτ (τη μη επισημοποίηση της συνεργασίας μαζί του) και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του «Δικεφάλου». Ετσι ο Αμερικανός παίκτης που αποκτήθηκε παρά τη μη συγκατάθεση του Σάκοτα αναμένεται να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα (πιθανότερα στον ΚΑΟΔ) και από κει και πέρα ανάλογα με την απόδοσή του θα εξαρτηθεί αν κάποτε φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Οσον αφορά το θέμα του μπάτζετ των μεταγραφών που ο Σέρβος είχε δηλώσει τη δυσφορία του για το ότι είναι χαμηλό, δεν πήρε καμιά υπόσχεση για αύξηση. Παρ' όλα αυτά, πληροφορίες φέρνουν τον Γιάννη Φιλίππου τελικά να προχωράει σε μια μικρή αύξηση κυρίως μετά τα αποτελέσματα της κλήρωσης της Ευρωλίγκα που δίνουν τις προϋποθέσεις για μια καλή πορεία στην Ενωση. Προς το παρόν, ο Γιάννης Γρανίτσας έδωσε το... πράσινο φως στον προπονητή να κινηθεί όπως αυτός νομίζει, φυσικά μέσα στα πλαίσια της οικονομικής λιτότητας όμως που έχουν εξαγγείλει οι διοικούντες. Πάντως, το ενδιαφέρον για τον Βίκτορ Αλεξάντερ παραμένει όπως και για κάποιους περιφερειακούς, όμως ακόμα τίποτα συγκεκριμένο. Πρόσφατα στη λίστα του μπήκε και ο Ντούσαν Γιέλιτς ως μια επιλογή για τη ρακέτα από τη στιγμή που δε θα αποκτηθεί ξένος.

  • Μπορεί να έχει αργήσει λίγο, αλλά ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα πρώτα μεταγραφικά του αποκτήματα. Ετσι εκτός απροόπτου μέχρι την Παρασκευή οι «Ερυθρόλευκοι» αναμένεται να δημοσιοποιήσουν την ένταξη στην ομάδα των Φόρεστ και Φορντ. Οπως όλα δείχνουν, οι παίκτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβόλαιο. Κατά τα αλλά, οι υπεύθυνοι των «δευτεραθλητών» εξακολουθούν να περιμένουν τον Πανιώνιο προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Θοδωρή Παπαλουκά. Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» Σάκης Γερασιμίδης ανέβαλε για άλλη μια φορά το ραντεβού με τους διοικούντες, χωρίς μάλιστα να το μεταθέσει για συγκεκριμένη ημερομηνία, κάτι που φαίνεται να ενοχλεί τους Πειραιώτες.
  • Από ώρα σε ώρα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας στον ΠΑΟΚ από τον Λευτέρη Σούμποτιτς. Ο «Πίξι» αναμενόταν χτες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και να επισφραγιστεί (εκτός απροόπτου) η συνεργασία. Εξαλλου, οικονομική ανάσα αναμένεται να αποτελέσει για τον «Δικέφαλο» η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Βασίλης Οικονομίδης έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι αντί του ποσού των 600 εκατ. δραχμών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ