Παρασκευή 13 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τα ταξικά συνδικάτα συζητούν την πείρα της απεργίας

Το Σάββατο 21 Μάη θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ

Από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 7 Μάη
Από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 7 Μάη
Συνεχίζονται αυτές τις μέρες οι συνεδριάσεις των οργάνων, οι συνελεύσεις και οι συσκέψεις που οργανώνουν τα ταξικά συνδικάτα για τον απολογισμό της τριήμερης απεργίας και τον παραπέρα σχεδιασμό της δράσης. Με το ίδιο θέμα, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα συνεδριάσει το Σάββατο 21 Μάη, στις 11 το πρωί, στα γραφεία του Συνδικάτου Εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό - Ξενοδοχεία (Γλάδστωνος 3, 7ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος), με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τις διοικήσεις των συνδικάτων.

Στο μεταξύ, σε σύσκεψη καλεί τους εργαζόμενους στη «Vodafone» η Σωματειακή Επιτροπή του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) στον όμιλο, σήμερα, Παρασκευή, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48 και Μάρνη, 3ος όροφος, αίθουσα 314). Η Σωματειακή Επιτροπή χαιρετίζει τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στη 48ωρη απεργία, στις 6 και 7 Μάη, αλλά και στην Εργατική Πρωτομαγιά και τους καλεί να συζητήσουν για τα επόμενα βήματα του αγώνα τους.

Καταγγέλλει, επίσης, τη διοίκηση της επιχείρησης για τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έστησε, «αναλαμβάνοντας τη μεταφορά των εργαζομένων στο κτίριο του Ρέντη» μέσω ταξί και εταιρικών αυτοκινήτων. «Είναι η ίδια εργοδοσία που όλες τις υπόλοιπες ημέρες αδιαφορεί για τη μετακίνηση των συναδέλφων στο συγκεκριμένο κτίριο, το οποίο εξυπηρετείται με ένα και μόνο πούλμαν, με αποτέλεσμα τον καθημερινό συνωστισμό και την ταλαιπωρία», σχολιάζει η Σωματειακή Επιτροπή και προσθέτει πως παράλληλα η εταιρεία «ενημέρωσε» ότι στο εξής θα «απαγορεύει» τη διακίνηση ανακοινώσεων του ΠΑΜΕ και του ΣΕΤΗΠ!

«Είναι βαθιά γελασμένοι! Δεσμευόμαστε απέναντι σε κάθε συνάδελφο πως και αυτή η προσπάθεια τρομοκρατίας από την εργοδοσία θα πάει μαζί με τις προηγούμενες, στα σκουπίδια. Πως δεν θα υποκύψουμε ποτέ σε καμία απειλή, καμία προσπάθεια συνδικαλιστικής φίμωσης, καμία πράξη εκδίκησης», καταλήγει η Σωματειακή Επιτροπή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ