Παρασκευή 13 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές βραδιές

Γιάννης Κούτρας
Γιάννης Κούτρας
«Ο Σταυρός του Νότου με τα... στράλια!!!» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης του Γιάννη Κούτρα, που θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο «Αλεξάνδρεια» (Σπάρτης 14, πλατεία Αμερικής, τηλ: 210-8673655), αύριο Σάββατο 14 Μάη, στις 21.30. Ο Γιάννης Κούτρας μας ταξιδεύει στα μουσικά μονοπάτια των Θ. Μικρούτσικου, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζου, Στ. Κραουνάκη, Γ. Σπανού, Λ. Μαχαιρίτσα, Β. Τσιτσάνη και πολλών ακόμη δημιουργών. Συντροφιά του η μουσικός και ερμηνεύτρια Σάσα Παπαλάμπρου.

Η Ηρώ Σαΐα ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν με μια σειρά εμφανίσεων στον εξωτερικό χώρο του Polis Art cafe (Aίθριο Αρσακείου Μεγάρου, πάνω απ' το «Θέατρο Τέχνης»). Ενα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια μεγάλων δημιουργών και τραγούδια από τη δημοτική μας παράδοση. Από Δευτέρα 16 Μάη και για πέντε Δευτέρες, στις 21.00. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210.3249.588. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ.

Ελειψαν 11 χρόνια από τα μουσικά πράγματα. Επέστρεψαν με μια μεγάλη συναυλία το Μάη του '15 και το Σάββατο 14 Μάη, στο Σταυρό του Νότου «Plus», «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους, αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο «Μέτρα με τέχνη τον καιρό». Σε αυτή τη μουσική παράσταση - γιορτή, ο Νίκος και ο Κώστας θα μοιραστούν με τους παλιούς και νέους φίλους τα κλασικά και αγαπημένα τους τραγούδια «Χειμωνιάτικα Μπαρ», «Χρώματα», «Μια γυναίκα μόνο ξέρει», «Είσαι ό,τι έχω», «Παραισθήσεις», «Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα», «Τα λόγια κομμάτια», το νέο «Κεντρική ιδέα: Να 'μαστε μαζί» και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική πορεία τους, καθώς και μουσικές εκπλήξεις με τη συμμετοχή καλεσμένων. Μαζί τους: ο Γιάννης Γρυπαίος - Μπάσο, ο Βαγγέλης Κρίθαρης - Ηλεκτρ. κιθάρα και ο Δημήτρης Αιγινίτης - Τύμπανα και φωνητικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ