Παρασκευή 13 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Εντυπωσιακό φινάλε στην «Αθλητική Ανοιξη 2016»

Το ιδιαίτερο All Star Volleyball Game, με βετεράνους παίκτες της «θρυλικής» Εθνικής ανδρών του 1986-87 να παίζουν βόλεϊ κόντρα στα παιδιά τους και νυν μέλη της Εθνικής, έκλεψε την παράσταση

Φάση από τον ιδιαίτερο αγώνα βόλεϊ All Star Game στο κλειστό της Πετρούπολης που έκλεισε την αυλαία της φετινής «Αθλητικής Ανοιξης»
Φάση από τον ιδιαίτερο αγώνα βόλεϊ All Star Game στο κλειστό της Πετρούπολης που έκλεισε την αυλαία της φετινής «Αθλητικής Ανοιξης»
Με έναν εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η αυλαία των εκδηλώσεων του προγράμματος «Αθλητική Ανοιξη» που διοργανώθηκε με επιτυχία για μία ακόμη χρονιά από το Δήμο Πετρούπολης. Το φινάλε γράφτηκε την Τετάρτη 11 Μάη στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Πετρούπολης «Ν. Παξιμαδάς», με τη διεξαγωγή του αγώνα Αll Star Volleyball Game, στον οποίο συναντήθηκε το χτες και το σήμερα του ελληνικού βόλεϊ. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της Εθνικής ομάδας βόλεϊ του 1986-87, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο αγώνισμα, έπαιξαν βόλεϊ με τα παιδιά τους αλλά και την νυν Εθνική ομάδα, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα αλλά και ιδιαίτερες στιγμές σε όσους παραβρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου. Ο αγώνας είχε ως στόχο, από πλευράς Δήμου Πετρούπολης, την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της καμπάνιας ενάντια στα ναρκωτικά.

Με τη θρυλική Εθνική ομάδα βόλεϊ του 1986-1987 (χάλκινο στο Ευρωπαϊκό του '87) έπαιξαν οι παλαίμαχοι αθλητές: Αμαριανάκης Σ. (εμπνευστής της βραδιάς), Καζάζης Δ., Τριανταφυλλίδης Μ., Ντράγκοβιτς Γ., Ανδρεόπουλος Δ., Φάκας Γ. και ο Πετρουπολίτης Στεφάνου Γ. της σημερινής Εθνικής (προπονητές της θρυλικής ομάδας: Μαργαρίτης Θ., Παντελιάς Κ., με team manager τον Θεοδωρίδη Α.).

Στην ομάδα με τα παιδιά των παλαίμαχων παικτών έπαιξαν οι: Αμαριανάκης Γ., Δημητριάδης Α., Ανδρεόπουλος Χ., Γόντικας Γ., Τριανταφυλλίδης Σ.

Τα μέλη της σημερινής Εθνικής ανδρών που έδωσαν το «παρών» ήταν: Στιβαχτής Κ., Κοκκινάκης Μ., Πρωτοψάλτης Θ., Παπαλεξίου Γ., Δαλακούρας Α., ο προπονητής της Εθνικής Δρίκος Σ. και team manager ο γνωστός αθλητής Γκιούρδας Μ.

Διαιτητές ήταν οι: Βαρθαλίτης Α., Μαυρικίδης Σ., Ράπτης Β., Πέρρος Φ., Γεωργόπουλος Τ.

Ακολούθησε η βράβευση του πρώην προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη από τον δήμαρχο Πετρούπολης, Βαγγέλη Σίμο.

Στο τέλος της αθλητικής εκδήλωσης τιμήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες καθώς είχε προηγηθεί και φιλικός αγώνας μεταξύ των γυναικών του ΓΣ Πετρούπολης και των Αμπελοκήπων. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν στον ΓΣ Πετρούπολης και οι καταξιωμένες αθλήτριες Τέζα Α. και Κονόμι Α., που ξεκίνησαν από την Πετρούπολη και παίζουν πλέον στον Ολυμπιακό.

Συγκινητική στιγμή για όλους τους Πετρουπολίτες μαθητές ήταν όταν οι διεθνείς βράβευσαν όλα τα σχολεία του δήμου για τη συμμετοχή τους στην Αθλητική Ανοιξη 2016, όπου ο δήμος διοργάνωσε για ένα μήνα φιλικούς σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, ανώμαλου δρόμου και βόλεϊ.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Πετρούπολης Σίμος Β., ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοτσαμπάς Θ., οι αντιδήμαρχοι Φιλίππου Θ., Πουλογιαννοπούλου Β., οι εντεταλμένοι δημ. σύμβουλοι Αθλητισμού Καζαδέης Λ., Δαλέτζας Μ., Ραγκούσης Μ., οι δημ. σύμβουλοι Κυριάκος Χ., Αγγελοπούλου Σ., ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Μελισσουργός Γ., ο διευθυντής της ΕΟΠΕ Μπακοδήμος Π, το μέλος της ΕΟΠΕ Χαλβατζής Γ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ