Τετάρτη 25 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στην Αθήνα ο Φιγκέιρας για Ολυμπιακό

Κοντά στο να ολοκληρώσει επίσημα την πρώτη μεταγραφική κίνηση ενόψει της ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα σεζόν φαίνεται ότι είναι ο Ολυμπιακός. Χτες, ήρθε στην Αθήνα ο Πορτογάλος αμυντικός Ντιόγκο Φιγκέιρας με σκοπό να ολοκληρώσει τα τυπικά και να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 24χρονος παίκτης αναμενόταν να κάνει τις ιατρικές εξετάσεις και εάν δεν υπάρξουν απρόοπτα στη συνέχεια θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο παίκτης την προηγούμενη χρονιά ανήκε στο δυναμικό της Σεβίλλης, ωστόσο δεν χρησιμοποιήθηκε ιδιαίτερα από τον τεχνικό της ομάδας, Ουνάι Εμερι. Εξάλλου, από την ΠΑΕ διαψεύστηκαν χτες τα ρεπορτάζ που... «φωτογράφιζαν» αποχώρηση του προπονητή Μάρκο Σίλβα από την ομάδα, με ανθρώπους της διοίκησης να τονίζουν πως ό,τι γράφεται δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Δυσφορία για μετάθεση του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Δυσφορία προκάλεσαν σε Super League αλλά και σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τα σενάρια που θέλουν το ντέρμπι «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή 29 Μάη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ να μετατίθεται στις 16.00 για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της διεξαγωγής την ίδια μέρα του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού (πάει για τις 22.00 την ίδια μέρα). Οπως τόνιζαν από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ακόμα και έτσι υπάρχει και πάλι κίνδυνος συνάντησης οπαδών ενώ αναστατώνεται για μια ακόμη φορά το πρόγραμμα. Από τη Super League προτείνουν τη μετάθεση του τελικού μπάσκετ κατά μία μέρα. Από πλευράς ομάδων ο προβληματισμός έχει να κάνει με την ώρα καθώς οι παίκτες που είναι ήδη κουρασμένοι θα υποχρεωθούν να παίξουν μεσημέρι με αρκετή ζέστη.

Διευκρινίσεις για Μπακασέτα

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος τοποθετήθηκε για το περιστατικό με τον παίκτη της ομάδας Τάσο Μπακασέτα λίγο πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ. Ο συγκεκριμένος παίκτης αποχώρησε όταν διαπίστωσε ότι ήταν εκτός 18άδας, ενώ την ίδια ώρα τα σενάρια τον θέλουν να έχει συμφωνήσει για μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ο Πανιώνιος με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι ο Τάσος Μπακασέτας έμεινε εκτός αποστολής με τον ΠΑΟΚ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ανανέωσε με Χάβο ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μάκη Χάβο και για την επόμενη σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Χάβος ανέλαβε τα ηνία των Αρκάδων στις 29 Φλεβάρη, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Τερεζόπουλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ