Κυριακή 12 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ
ΦΩΤΟ

«Εφυγε» σε ηλικία 90 ετών ο σύντροφος ΝΙΟΝΙΟΣ ΝΤΑΒΟΣ. Η κηδεία του πολιτική, σύμφωνα με δική του επιθυμία, έγινε στο δημοτικό νεκροταφείο Αμαλιάδας τη Δευτέρα 16 Μάη. Τον συνόδεψαν τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από την Αμαλιάδα, αντιπροσωπεία της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ οπαδοί και φίλοι του Κόμματος.

Καταγόταν από αγροτική οικογένεια και ήταν ένα από τα πέντε παιδιά του Νικόλαου και της Μαγδαληνής. Ηταν αδερφός του Γιάννη Ντάβου, συμμαθητή, φίλου και συντρόφου του Νίκου Μπελογιάννη που εκτελέστηκε στην Καισαριανή το 1944 από τους φασίστες κατακτητές.

Καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη», τίμησε μέχρι τέλους τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ. Ιδιαίτερα στάθηκε όρθιος τα δύσκολα χρόνια με τις διασπάσεις του 1968 και του 1989 - 1991, μένοντας πιστός στο Κόμμα, υπηρετώντας πιστά τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.

Οι σύντροφοί του από την ΚΟ Αμαλιάδας και την ΤΟ Ηλείας του ΚΚΕ προσφέρουν 150 ευρώ στη μνήμη του, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο που εκείνος χάραξε μέχρι την εκπλήρωση του στόχου του Κόμματος για την εξουσία της εργατικής τάξης, το Σοσιαλισμό.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού μας και θείου μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ από τα Φοναΐτικα Ηλείας, που «έφυγε» από κοντά μας την Κυριακή 10 Ιούνη 2012 προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ στη ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
Και στα 90 χρόνια της ζωής του ο αδελφός μας και θείος μας πάλευε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του έμαθε να αγωνίζεται με το κεφάλι ψηλά, για μια κοινωνία δίκαιη. Συμμετείχε στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του ΕΑΜ και γι' αυτό διώχθηκε στη συνέχεια. Μέχρι την τελευταία του πνοή υπηρέτησε με αφοσίωση τα «πιστεύω» του στο πλάι του ΚΚΕ.

Οι αδερφές του Φρόσω και Διονυσία, τα ανίψια του Χαρίλαος, Γιώργης, Ελένη.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν έξι χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγός του Ευτυχία

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στις 28 Μάη συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1924 στη Φλώρινα. Το διάστημα 1941 - 43 σπούδασε στην Ακαδημία Φλώρινας. Το Μάρτη του 1942 οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και στο ΚΚΕ. Εκλέχτηκε 1ος Γραμματέας της ΕΠΟΝ μέχρι το Μάη του 1944. Ηταν συντονιστής τριών συμβουλίων περιοχών της Φλώρινας. Υπεύθυνος για τη διαφωτιστική - ιδεολογική δουλειά. Με το τέλος του εμφυλίου πολέμου, έφυγε για την ΕΣΣΔ, επαναπατρίστηκε το 1985.

Στη μνήμη του, για τις ανάγκες του μνημείου της Φλώρινας και για τις ανάγκες της οργάνωσης, προσφέρουμε 500 ευρώ σαν πρώτη δόση στην ΤΕ Φλώρινας.

Η σύζυγός του Μαρία Τριανταφυλλίδου και τα παιδιά του, Ευδοξία, Θανάσης, Τόνια

***

ΦΩΤΟ

Στις 26/5/2016 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή η ΡΟΥΛΑ ΤΟΥΜΑΣΗ. Σε ηλικία 16 ετών εκφωνούσε με το γνωστό χωνί τις ανακοινώσεις της ΕΠΟΝ στην περιοχή της Γούβας (Αγ. Αρτέμιος), λέγοντας με την αθωότητα της ηλικίας της όταν τελείωνε την εκφώνηση, «Σας μίλησε η Ρούλα». Μέχρι το τέλος της ζωής της δεν άλλαξε τις ιδέες της, ψηφίζοντας πάντα το Kόμμα που ήταν ο εμπνευστής και η ραχοκοκαλιά της Εθνικής Αντίστασης του λαού μας.

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη της, αντί μνημόσυνου, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Πάρου Κυκλάδων του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

Τα παιδιά της Φώτης Τουμάσης και Αρτεμις Μαρκοπούλου

***

Στη μνήμη της μάνας μου ΘΕΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑΘΗ - ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ και του θείου μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΗ Ακροναυπλιώτη κομμουνιστή, που εκτελέστηκε στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944 μαζί με τους 200, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ ως ενίσχυση μέσω της ΚΟΒ Σερβίων του ΚΚΕ.

Γρηγόρης Γρηγορόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 17 χρόνων που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, αγωνίστηκε με πίστη μέχρι το τέλος της ζωής του γι' αυτό και διώχθηκε από το αστικό κράτος και πέρασε πολλά χρόνια εξόριστος σε διάφορα νησιά εξορίας. Δεν λύγισε ούτε ποτέ κλονίστηκε η πίστη του και ούτε μετάνιωσε για το δρόμο που διάλεξε, για τον δύσκολο αλλά αξιοπρεπή δρόμο του Αγώνα.

Επίσης, για τον αγαπημένο μου αδελφό και θείο ΤΑΚΗ ΒΑΠΠΑ που «έφυγε» από τη ζωή εδώ και 10 μήνες, προσφέρουμε στη μνήμη τους που θα μείνει ζωντανή στις καρδιές μας, το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

Κούλα Κορωνιού, Κατερίνα - Γιώργος Κορωνιός

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΣΑΜΨΩΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΤΑΣΟΥ) ΑΛΜΑΖΙΔΗ, που πρόσφατα «έφυγαν» από τη ζωή, προσφέρουμε οι σύντροφοι, συγγενείς και τα παιδιά τους στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 270 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Ιούνη συμπληρώθηκαν έντεκα χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και στέλεχος του ΚΚΕ, βουλευτής το 1958 στο νομό Σερρών με το ψηφοδέλτιο της ΕΔΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Για την πολύχρονη αγωνιστική του δράση στην υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και του λαού, η αστική τάξη της εποχής εκείνης τον «τίμησε» με εξορία από το 1947 έως το 1955 σε Μακρόνησο και Αη-Στράτη και την περίοδο της δικτατορίας του '67 με άλλα τέσσερα χρόνια εξορία στο Παρθένι της Λέρου.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
Σε όλη του τη ζωή δε λύγισε ούτε μια στιγμή. Παρά τα κυνηγητά, τις φυλακίσεις, τα βασανιστήρια και τις εξορίες κράτησε ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας και του ταξικού εργατικού ήθους. Στάθηκε πιστός στις αρχές και τις αξίες του μαρξισμού - λενινισμού. Υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του το Κόμμα του, το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του στη ζωή και συντρόφισσά του στον αγώνα Πελαγία Παπαθανασίου προσφέρει 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Βότση.

***

Στη μνήμη των συντροφισσών ΒΟΥΛΑΣ ΜΗΛΙΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ που «έφυγαν» πρόσφατα από κοντά μας (6/2/2016 και 4/5/2016) οι σύντροφοί τους από την ΚΟΒ Αμπελοκήπων προσφέρουν στο ΚΚΕ, το κόμμα που υπηρέτησαν έως το τέλος της ζωής τους 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΖΟΥΡΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, οπαδού του Κόμματος από το Σφελίνο Ν. Ζίχνης, που «έφυγε» από τη ζωή πρόσφατα, η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα μέσω της ΤΟ Σερρών 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 17/3/2016 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ. Αγωνιστής του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, μετά το τέλος του Εμφυλίου βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας, μαζί με χιλιάδες άλλους αγωνιστές, στην Τασκένδη της Σοβιετικής Ενωσης. Επαναπατρίστηκε το 1976 και ως μέλος του ΚΚΕ συνδέθηκε στην ΚΟΒ Μετεώρων, της οποίας διατέλεσε για πολλά χρόνια Γραμματέας. Μέλος της Διοίκησης του παραρτήματος Πολίχνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ανέπτυξε πλούσια δράση μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Βασιλική και οι δυο του κόρες προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ, που τόσο πολύ αγάπησε και αγωνίστηκε γι' αυτό, μέσω ΚΟΒ Μετεώρων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Μάη συμπληρώθηκαν 22 χρόνια από το θάνατο του ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το 1943, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Γεννήθηκε στο Περιβόλι Δομοκού το 1921. Αντάρτης του ΕΛΑΣ, πολέμησε για την απελευθέρωση της πατρίδας και στον εμφύλιο ήταν μαχητής του ΔΣΕ στα Κερδύλλια Σερρών. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία από το φθινόπωρο του 1949 έως το 1982 που επέστρεψε στην πατρίδα. Συνέχισε τους αγώνες του, ως μέλος της ΚΟ Πολίχνης.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πολίχνης.

Η γυναίκα του Δέσποινα, τα παιδιά του Βασιλική, Κώστας, Αλίτσια, τα εγγόνια του Γιάννης και Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ που πέθανε πρόσφατα, ο ΑΠ προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Απρίλη «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΚΟΥΡΜΠΑΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ. Καταγόταν από την Κρωβύλη του νομού Ροδόπης και ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Παιδί αγροτικής οικογένειας, μετανάστευσε στη Γερμανία τη δεκαετία του '70, για να ζήσει την οικογένειά του. Εκεί ήρθε σε επαφή με το εργατικό και αντιδικτατορικό κίνημα και εντάχθηκε στο ΚΚΕ. Μετά την πτώση της χούντας ήρθε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Δεν έλειψε από κανέναν μικρό και μεγάλο αγώνα του Κόμματος. Στη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ όπου εργαζόταν, πάλευε μέσα από το σωματείο του και πάντα βοηθούσε τους φοιτητικούς συλλόγους στον αγώνα τους για καλύτερες συνθήκες σίτισης. Στην ΚΟΒ Αγίας Τριάδας - Ανάληψης υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στις συγκεντρώσεις, στις εξορμήσεις, στις πορείες, μέχρι την τελευταία του στιγμή, πιστεύοντας στο δίκιο του αγώνα, στο σοσιαλισμό και στην κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη του οι γιοι του, Σταύρος και Κώστας, και η εγγονή του Εύη, προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίας Τριάδας - Ανάληψης.

***

ΦΩΤΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στον ΑΡΗ μας, που αύριο, 13 Ιούνη, συμπληρώνονται 12 χρόνια που απάνθρωπη πράξη συνανθρώπου έκοψε το διάβα της ωραίας και δημιουργικής ζωής του. Ομως, αγαπημένε μας, θα ζεις για πάντα έτσι όπως ήσουν, νέος, ωραίος και αξιαγάπητος σε όλους. Θα είσαι παντοτινά κοντά μας με την αόρατη με πάντα υπαρκτή παρουσία σου.

Στη μνήμη σου η οικογένειά σου προσφέρει 200 ευρώ στο Μουσείο ΕΑΜικής Αντίστασης Καισαριανής και 100 ευρώ στο ΠΑΜΕ.

Προσφέρει, επίσης, ο φίλος σου Κώστας Δεληβασίλης 20 ευρώ στο ΠΑΜΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Εχουν περάσει 11 χρόνια που «έφυγε» από την οικογένεια μας η μητέρα μου ΟΛΓΑ, παιδί πολιτικού πρόσφυγα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ΕΣΣΔ. Επαναπατρίστηκε το 1976 και έγιναν σύντροφοι στη ζωή με τον πατέρα μου ΤΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ που και αυτός «έφυγε» από τη ζωή έναν χρόνο πριν στις 15/6/2015 παλεύοντας αρκετά χρόνια με την επάρατη νόσο.

Αγωνιστές και οι δυο τους για τα ιδανικά του Σοσιαλισμού - Κομμουνισμού, για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη τους και αντί μνημόσυνου προσφέρουμε στο ΚΚΕ που αγαπούσαν με όλη τους την ψυχή 150 ευρώ για την ενίσχυσή του.

Ο γιος του Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι αδελφές του και οι γαμπροί του Ψυχογιού Αναστασία, Ντούβου Ευτυχία και Σταμάτης, Μητροπούλου Χριστίνα και Αριστείδης και Ζυγοπούλου Γιώτα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ, η οικογένεια Παναγιώτη Γιάνναρου προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

Στη μνήμη του αδελφού μας και θείου μας ΓΙΑΝΝΗ ΡΗΓΑ προσφέρουμε 75 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σουφλίου. Γεννήθηκε το 1926 στην Κορνοφωλιά Εβρου. Οργανώθηκε από τους πρώτους στην ΕΠΟΝ και στη συνέχεια στον εφεδρικό ΕΛΑΣ. Το 1947 εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών με το βαθμό του ανθυπολοχαγού. Σκοτώθηκε στα Πατώματα του Γράμμου το 1949.

ΧΑΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΧΑΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Από την οικογένεια του Στέργιου Ρήγα

***

ΦΩΤΟ

Στις 13 Ιούνη 2013 «έφυγε» για το μακρινό ταξίδι ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΙΤΟΥΔΗΣ. Από τα 17 του χρόνια πήρε μέρος στην Αντίσταση ενάντια στην τριπλή κατοχή από Γερμανο - Ιταλο - Βούλγαρους φασίστες (1941 - 1944). Πήρε μέρος και στον Εμφύλιο (1946 - 1949). Μέλος του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Στη μνήμη του για τα τρία χρόνια και αντί μνημόσυνο προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας.

Η οικογένεια Χαριτούδη

***

Στη μνήμη του ξαδέλφου μας ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΡΟΖΗΣΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Σεβαστή Τζόκα - Γεροζήση

Χάιδω Κοντογιάννη

***

ΦΩΤΟ

Πριν από δύο χρόνια χάσαμε τον καλό ξάδερφο και σύντροφο ΠΟΥΛΗ ΚΩΣΤΑ. Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης.

Βλάχος Γ. Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Την 1η Ιούνη 2016 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ, σε ηλικία 66 ετών. Γεννήθηκε στο Δίστομο το 1950. Από νεαρή ηλικία, ως σπουδαστής, συμμετείχε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ηταν μέλος του ΚΚΕ από το 1978. Επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Επαρχίας Λιβαδειάς και δραστήριο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Ευσταθία και τα δυο του παιδιά Ευθύμης και Αυγερινός προσφέρουν 200 ευρώ μέσω της ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ.


ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΛΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΛΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΤΑΒΟΣ ΝΙΟΝΙΟΣ
ΝΤΑΒΟΣ ΝΙΟΝΙΟΣ

ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΡΟΥΛΑ ΤΟΥΜΑΣΗ
ΡΟΥΛΑ ΤΟΥΜΑΣΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΑΛΜΑΖΙΔΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

ΣΑΜΨΩΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΜΨΩΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΖΟΥΡΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΖΟΥΡΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΟΥΡΜΠΑΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΚΟΥΡΜΠΑΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ