Παρασκευή 10 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

«ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»: Κινητοποίηση για την επαναπρόσληψη του συνδικαλιστή Πέτρου Αντζούς, εργαζόμενου στις αποθήκες της επιχείρησης «ΑΒ Βασιλόπουλος» στη Μάνδρα και γραμματέα του Σωματείου Επαγγελματιών - Οδηγών Αττικής και Νήσων Αργοσαρωνικού, πραγματοποίησαν, χτες νωρίς το πρωί, σωματεία από τους κλάδους Εμπορίου, Υπηρεσιών και Μεταφορών. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης μοίρασαν στους εργαζόμενους την κοινή τους ανακοίνωση για το θέμα, ενώ σχεδιάζουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Παρέμβαση στην εφημερίδα «Η Αξία» έκαναν την Πέμπτη 2 Ιούνη η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων και η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου, για τους μισθούς που οφείλει η εργοδοσία. Μετά από την παρέμβαση στη διοίκηση της εταιρείας «Infotainment ΑΕ», η εργοδοσία δεσμεύτηκε σε πρόγραμμα αποπληρωμής των οφειλόμενων, το οποίο ξεκίνησε προχτές, Τετάρτη, με την καταβολή ενός μισθού. Επίσης, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων καλεί σε Γενική Συνέλευση τους εργαζόμενους στην επιχείρηση «Αφοί Βλάχου» την Κυριακή 26 Ιούνη, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων κάτω από τα γραφεία της (Αριστοτέλους 11-15).

«ΓΕΩΡΟΗ ΑΕ»: Τη συνέχιση της απεργίας τους μέχρι τη Δευτέρα 13 Ιούνη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της «ΓΕΩΡΟΗ ΑΕ» (υπεργολάβου της «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ», που είναι εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ) διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους, να πληρώνονται σταθερά κάθε μήνα και να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας και μέσα ατομικής προστασίας. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, οι οποίες προκηρύχθηκαν από το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας από την Κυριακή 5 Ιούνη.

«ΝΟΚΙΑ»: Σε μαζική στήριξη του ψηφοδελτίου της καλεί η «Ταξική Ενότητα» (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στη «Nokia», που θα γίνουν στις 14 Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ