Σάββατο 11 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο Π. Μαυρίκος ήταν στο αυτοκίνητο

Επιβεβαιώθηκε χτες από την εξέταση γενετικού υλικού πως η απανθρακωμένη σορός που ανασύρθηκε προχτές στο τροχαίο δυστύχημα στην Αττική Οδό ανήκει στον εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο. Σε 15-20 μέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών - τοξικολογικών εξετάσεων, ωστόσο εκτιμάται ότι ο εκδότης έχασε τη ζωή του από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο όχημά του από ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο.

Μήνυση κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση προτίθεται να υποβάλει η οικογένεια του Π. Μαυρίκου. Αυτό δήλωσε χτες ο δικηγόρος της, Αλ. Κούγιας, προκειμένου να έχει πρόσβαση στη δικογραφία και, κυρίως, να οριστούν πραγματογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι που θα ερευνήσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με τον ποινικολόγο και φίλο του εκδότη, τρία είναι τα σενάρια που ερευνώνται. Είτε πρόκειται για ατύχημα, είτε για βλάβη του αυτοκινήτου, είτε για εγκληματική ενέργεια.

Οπως είπε στο ΑΠΕ αρμόδιος αξιωματικός, δεν είναι απίθανη η εκδοχή του ατυχήματος, με βάση όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από την αστυνομική έρευνα. Από τους πυροτεχνουργούς δεν βρέθηκε ίχνος μηχανισμού, ή άλλο στοιχείο στο αυτοκίνητο και στο σημείο του συμβάντος, που να οδηγεί στο συμπέρασμα της δολιοφθοράς. Πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς, όπως λένε αστυνομικοί, στο βίντεο φαίνονται υγρά στο δρόμο κάτω από το αυτοκίνητο, που πιθανολογείται ότι είναι διαρροή καυσίμου. Ο οδηγός δεν μπόρεσε να βγει από το όχημα, γιατί δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού, καθώς είχε κολλήσει στο διάζωμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ