Πέμπτη 2 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Παράταση ζήτησε ο Ρεχάγκελ

Την Κυριακή τελικά θα απαντήσει στους ανθρώπους της ΕΠΟ ο Οτο Ρεχάγκελ

Sportidea

Την Κυριακή τελικά θα απαντήσει στους ανθρώπους της ΕΠΟ ο Οτο Ρεχάγκελ
Παράταση μέχρι την Κυριακή, πήρε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο Οτο Ρεχάγκελ προκειμένου να σκεφτεί την πρόταση που του έγινε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ο Γερμανός τεχνικός, ύστερα από συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ΕΠΟ ζήτησε προθεσμία μέχρι το τέλος της βδομάδας, προκειμένου να σκεφτεί το ενδεχόμενο αυτό.

«Μια τέτοια σοβαρή απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί σε μια νύχτα. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με την οικογένεια μου, αφού δεν πρόκειται για κάτι απλό. Μέχρι την Κυριακή θα ξέρω τι θα γίνει, αλλά όλα δείχνουν πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πάντως, είναι για μένα κίνητρο, πως θα έρθω για να βελτιώσω μια ομάδα που δεν τα πάει και τόσο καλά», τόνισε ο Ρεχάγκελ κατά την αναχώρησή του για τη Γερμανία, εξηγώντας τους λόγους που ζήτησε την προθεσμία.

Ο 63χρονος τεχνικός πάντως τόνισε πως από τους Ελληνες παίκτες που φορούν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, γνωρίζει τον Νίκο Μαχλά αλλά και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη, που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Παράλληλα τόνισε πως για τους υπόλοιπους παίκτες θα συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα και τους υπόλοιπους διεθνείς. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές περίπου 200 εκατομμύρια δραχμές.

Ο Οτο Ρεχάγκελ, το 1992, ως προπονητής κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων με τη Βέρντερ Βρέμης ενώ αργότερα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου. Το μεγαλύτερο κατόρθωμά του όμως ήταν όταν ανέλαβε την Καϊζερσλάουτερν που βρισκόταν στη Β' Κατηγορία, καθώς πήρε την άνοδο στην Μπουτεσλίγκα και τον επόμενο χρόνο κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας. Το 2000 απολύθηκε μετά τα άσχημα αποτελέσματα και μάλιστα είχε δηλώσει πως θα αποσυρθεί από την προπονητική.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Ρεχάγκελ αρνηθεί την πρόταση της ΕΠΟ, υπάρχει λίστα τεχνικών από το εξωτερικό που αποτελούν τις εναλλακτικές λύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ