Τρίτη 19 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE
Στα «μέσα» των γύρων όλα τα ντέρμπι

Πραγματοποιήθηκε χτες η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League που θα ξεκινήσει στις 20 - 21 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απρίλη 2017.

Εντονη θα είναι η περίοδος μεταξύ της 6ης και 13ης αγωνιστικής, καθώς σε αυτή θα διεξαχθούν τα παραδοσιακά ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό (για τον πρώτο γύρο) να είναι γηπεδούχος σε όλα. Συγκεκριμένα, την 6η αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, την 8η «κοντράρεται» με τον ΠΑΟΚ και την 10η φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Την 9η θα γίνει το ντέρμπι μεταξύ των δύο «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη, την 11η ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ και την 13η τον ΠΑΟΚ.

Η 1η αγωνιστική έχει ως εξής: Κέρκυρα - Ατρόμητος, Ηρακλής - Ξάνθη, Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, Λάρισα - Βέροια, ΑΕΚ - Παναιτωλικός, Πλατανιάς - ΠΑΟ και Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα.

  • Νέος πρόεδρος της Super League εξελέγη ομόφωνα χτες ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης, Γιώργος Στράτου. Αναπληρωτής πρόεδρος είναι πλέον ο πρόεδρος του Πανιωνίου Χρήστος Δάρας. Στη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε επίσης πως στα πλέι οφ του νέου πρωταθλήματος δεν θα πάρει μέρος ο πρώτος της κανονικής περιόδου, ο οποίος και θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής, δεν θα υπάρξουν πλέι άουτ, ούτε θα υποβιβαστούν τέσσερις αντί δύο ομάδων, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός όσων θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ