Τετάρτη 20 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
«Πέταξε» για την πρόκριση

Για το ...μισό πόδι που βρίσκεται μακριά από την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, πέταξε χτες για τη Νορβηγία η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα. Η νίκη με 3-0 στο παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» δίνει τον αέρα του φαβορί στους Γιαννιώτες, αλλά ο τεχνικός τους, Γιάννης Πετράκης, σε δηλώσεις του σημείωσε: «Πάντα τα πράγματα τα προσεγγίζουμε με ένα ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, είμαστε όλοι καλά» τόνισε κατά την αναχώρηση της ομάδας.

«Εχουμε τις πιθανότητές μας. Είναι βαρύ το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε όλα είναι πιθανά. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχτούμε γκολ και στην έδρα μας» σημείωσε από την πλευρά του - σε δηλώσεις που έκανε - ο τεχνικός των Νορβηγών, Νταγκ Εϊλεφ Φάγκερμο.

Η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» απαρτίζεται από τους: Πασχαλάκη, Κολιοφούκα, Μιχαήλ, Καρανίκα, Ναδάλες, Μπέριο, Σκόνδρα, Κούτρη, Τζημόπουλο, Λίλα, Δώνη, Κοζορώνη, Νικολιά, Γαρουφαλιά, Ακόστα, Γιάκο, Φεφρελή, Κόντε και Μαμπουλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ