Τετάρτη 20 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Πετυχημένο για άλλη μια χρονιά το πολιτιστικό της διήμερο

Στιγμιότυπο από τις θεατρικές παραστάσεις των μαθητών
Στιγμιότυπο από τις θεατρικές παραστάσεις των μαθητών
Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε στα μέσα της περασμένης βδομάδας το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Ηρακλείου Κρήτης, στο πάρκο Γεωργιάδη.

Πολλά μαθητικά μουσικά συγκροτημάτων πέρασαν και τις δύο μέρες από τη σκηνή των εκδηλώσεων, ενώ οι γονείς απόλαυσαν τα παιδιά τους και σε θεατρικές παραστάσεις που καταχειροκροτήθηκαν καθώς χαρακτηρίστηκαν εφάμιλλες επαγγελματικού επιπέδου.

Πλήθος κόσμου περιηγήθηκε στα περίπτερα του ΚΕΘΕΑ, των Συλλόγων Γονέων, της Ενωσης, της Ειδικής Αγωγής, των μαθητών, της ΟΓΕ, της ΕΕΔΥΕ όπου ενημερώθηκαν μέσα από σκίτσα και κείμενα για τα ζητήματα της Παιδείας, ενώ με ξεχωριστές δημιουργίες λειτούργησε και ο παιδότοπος για τα παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Την πρώτη μέρα έγιναν τρεις ξεχωριστές παρουσιάσεις για το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων δημοτικού, των βιβλίων Ιστορίας και αυτών της Βιολογίας, ενώ τη δεύτερη μέρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η παρουσίαση, από την πρόεδρο της Ενωσης Κατερίνα Μαυράκη, των θέσεων για το τι προσφέρει το σχολείο στην επαγγελματική προοπτική των νέων. Ακόμα, τη δεύτερη μέρα έγινε και μια παρουσίαση - αφιέρωμα στον μεγάλο δάσκαλο και παιδαγωγό Δημήτρη Γληνό.


Ξεχωριστή στιγμή στο διήμερο των εκδηλώσεων ήταν τα τραγούδια της χορωδίας των παιδιών της «Ροδαυγής», του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νοητική υστέρηση.

Διοργανωτές και συμμετέχοντες υποσχέθηκαν ακόμα καλύτερη συνέχεια το επόμενο καλοκαίρι, αλλά και προετοιμασία όλη τη χρονιά, ενώ έδωσαν ραντεβού από Σεπτέμβρη στους αγώνες για καλύτερο, δημόσιο και δωρεάν σχολειό!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ