Παρασκευή 22 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δωρεάν θερινά σινεμά από την ΚΝΕ

Εχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια οι Οργανώσεις της ΚΝΕ να διοργανώνουν δωρεάν θερινά σινεμά με κινηματογραφικές προβολές που προσφέρουν ψυχαγωγία στους νέους τα καλοκαιρινά βράδια.

Στο πλαίσιο αυτό, στην Αττική, κινηματογραφική προβολή γίνεται σήμερα στο Κερατσίνι, στις 9 μ.μ., στο εργοστάσιο Καχραμάνογλου (Κωνσταντινουπόλεως 51), ενώ αύριο Σάββατο στον ίδιο χώρο διοργανώνεται κοκτέιλ πάρτι.

Επίσης, προβολές κινηματογραφικών ταινιών οργανώνει η ΟΒ Εξαρχείων της ΚΝΕ, κάθε Τετάρτη έως τις 3 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36).

Με επιτυχία έχουν ξεκινήσει και οι προβολές ταινιών που διοργανώνουν και οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο. Οι προβολές σε όλες τις πόλεις ξεκινούν στις 9 μ.μ. και το πρόγραμμά τους ως εξής:

Στην Κόρινθο, στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Δημαρχείου, τις μέρες: Σήμερα Παρασκευή, Παρασκευή 29 Ιούλη, Παρασκευή 5 Αυγούστου και Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Στην Καλαμάτα, στην πλατεία Μαυρομιχάλη, τις μέρες: Δευτέρα 25 Ιούλη, Πέμπτη 28 Ιούλη, Πέμπτη 4 Αυγούστου και Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Στη Σπάρτη, στις νέες εργατικές εστίες, τις μέρες: Τρίτη 26 Ιούλη και Τρίτη 2 Αυγούστου.

Στην Τρίπολη, στη Σκακιέρα, τις μέρες: Δευτέρα 25 Ιούλη, Τετάρτη 27 Ιούλη και Δευτέρα 1 Αυγούστου.

Στο Ναύπλιο, στο Θεατράκι του ΟΣΕ, τις μέρες: Παρασκευή 29 Ιούλη, Τρίτη 2 Αυγούστου και Κυριακή 7 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ