Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Ξεκινούν οι εγγραφές στα Τμήματα Πολιτισμού

Ξεκινούν οι εγγραφές στα Τμήματα Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Νεολαίας - Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών του δήμου. Συγκεκριμένα, τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι Εικαστικών, Μουσικής, Θεατρικών και Χορευτικό. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 5 έως 29 Σεπτέμβρη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Φέτος, έπειτα από μεγάλη συμμετοχή και ζήτηση που είχαν οι πολιτιστικές ομάδες του δήμου μας, εγκαινιάζουμε δύο νέες ομάδες, αργυροχρυσοχοΐας και κοσμήματος Μακραμέ στο Τμήμα Εικαστικών και μπαλέτο στο Χορευτικό Τμήμα.

Ετσι διευρύνεται η δυνατότητα επιλογής και συμμετοχής των δημοτών μας στα Τμήματα Πολιτισμού του δήμου μας. Τις δραστηριότητες αυτές αγκάλιασαν οι Χαϊδαριώτες το προηγούμενο έτος, κάτι το οποίο φάνηκε με τη μαζική συμμετοχή τους.

Ως δημοτική αρχή αποτελεί θέση μας η προαγωγή της ερασιτεχνικής δημιουργίας. Αφετηρία στη σκέψη μας οι Τέχνες και γενικά ο Πολιτισμός μπορεί να γίνει στοιχείο αφύπνισης, να δώσει μπόι στη συνείδηση του λαού μας, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση και να διευρύνουμε τη συμμετοχή στις πολιτιστικές ομάδες του δήμου μας».

Τα τμήματα και οι ομάδες που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

Εικαστικό Τμήμα: Ομάδες Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Ψηφιδωτού, Κεραμικής, Αργυροχρυσοχοΐας και Κοσμήματος Μακραμέ.

Μουσικό Τμήμα: Ομάδες Πιάνου - Αρμονίου, Ακορντεόν - Βιολιού, Κλασικής Κιθάρας, Μπουζουκιού, Τζουρά / Μπαγλαμά, Μουσικοκινητικής (ORFF) και Θεωρίας Μουσικής.

Θεατρικό Τμήμα: Θεατρική Ομάδα Εφήβων / Ενηλίκων, Θεατρικό Παιχνίδι (Παιδικό).

Χορευτικό Τμήμα: Ομάδα Παραδοσιακών Χορών, Μπαλέτου.

Τα τηλέφωνα και οι ώρες που μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι είναι στο Δήμο Χαϊδαρίου, Διεύθυνση Πολιτισμού 8.00 - 14.00, τηλ. 213.2047.236, 213.2047.237, στη Στέγη Πολιτισμού (Κολοκοτρώνη 36), 16.00 - 21.00, τηλ. 210.5814.855 και στη Στέγη Πολιτισμού Δάσους (Παπανδρέου και Ρ. Φεραίου) 16.00 - 21.00, τηλ. 210.5822.074.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ