Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Τέλος ο Χέρστον από ΑΕΚ

Οπως αναμενόταν, μετά τη φημολογία των τελευταίων ημερών, ο Μαλίκ Χέρστον αποτελεί οριστικά παρελθόν στην ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσες χτες τη λύση της συνεργασίας αλλά και την αιτία. Αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι ο Χέρστον δεν κατάφερε να περάσει για δεύτερη φορά τα εργομετρικά τεστ της ομάδας, με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί βάσει ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Ο Χέρστον φεύγει από την ελληνική ομάδα μετά από δύο χρόνια παρουσίας, με την πρώτη σεζόν του να είναι εντυπωσιακή αλλά τη δεύτερη, περσινή σεζόν να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα εξαιτίας και των τραυματισμών του.

Οσον αφορά τη θέση στην περιφέρεια που μένει κενή ως πιο πιθανός να την καλύψει φέρεται να είναι ο Κροάτης γκαρντ με θητεία και στον Παναθηναϊκό Λένι Ούκιτς, με τον οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή τα τελευταία 24ωρα. Την ίδια ώρα, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελληνα φόργουορντ Δημήτρη Χαριτόπουλου.

  • Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το πρώτο δυνατό τεστ δυνάμεων θα έχει ο Ολυμπιακός αφού θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά International Basketball Tournamet, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο (23 - 25 Σεπτέμβρη), με αντιπάλους ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες. Οπως γνωστοποιήθηκε, στο τουρνουά θα μετάσχουν ακόμα η Βαλένθια, ο Ερυθρός Αστέρας και η Χάποελ Ιερουσαλήμ.
  • Υποψήφια για να διοργανώσει το φάιναλ φορ τoυ Champions League στο μπάσκετ που θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν, υπό την αιγίδα της FIBA, φαίνεται να είναι και η Θεσσαλονίκη, όπως προέκυψε μετά από σχετικές δηλώσεις εκπροσώπου της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι στη νεοσύστατη ευρωπαϊκή διοργάνωση από ελληνικής πλευράς θα μετέχουν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ