Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Νέο αίτημα για συνάντηση με ΓΓΑ

Νέο αίτημα για συνάντηση με τον ΓΓ Αθλητισμού κατέθεσε η Διοικούσα Επιτροπή των Ποδοσφαιρικών Γηπέδων του Δήμου Πατρέων προκειμένου να ληφθεί απόφαση για οικονομική ενίσχυση σε σχέση με τη λειτουργία των δημοτικών γηπέδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, επισημαίνει πως «βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, αλλά η ΓΓΑ δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στο αντίστοιχο αίτημα που έχει υποβληθεί από τις 2 Αυγούστου 2016. Θεωρούμε αναγκαία μια συνάντηση με τον ΓΓΑ, προκειμένου να ενημερωθεί για την αδιέξοδη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, καθότι μας υπερβαίνουν τα υπέρογκα έξοδα που δημιουργούνται για τη λειτουργία των γηπέδων».

Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τις ομάδες που έχουν υποβάλει αίτηση για να χρησιμοποιούν Ακαδημίες τα δημοτικά γήπεδα, προκειμένου να τις ενημερώσει επακριβώς τι ισχύει με τον κανονισμό λειτουργίας των δημοτικών γηπέδων.

Τέλος, τα μέλη της Διοικούσας ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο για τις ενέργειες που έγιναν και τις θετικές εξελίξεις που υπάρχουν, για την επαναλειτουργία του γηπέδου «Ζάρα» στο Σαραβάλι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ