Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ
Καλή αρχή για Εθνική

Με τον ιδανικότερο τρόπο άνοιξε η Εθνική Ανδρών τις υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, αφού στην πρεμιέρα του ομίλου της επικράτησε άνετα του Γιβραλτάρ με 4-1 στην Πορτογαλία. Μάλιστα, το ευρύ σκορ ήταν κάτι που ήθελε η Εθνική για τυχόν ισοβαθμίες στο τέλος (πρώτο κριτήριο η συνολική διαφορά τερμάτων).

Η Εθνική, παρά το αρχικό σοκ, όταν είδε να ισοφαρίζουν αρχικά το γκολ του Μήτρογλου (10') με τον Γουόκερ (26') σε 1-1, κατάφερε να ανακάμψει, να κυριαρχήσει επιθετικά και να φτάσει στη νίκη, με σκόρερ των υπόλοιπων τερμάτων τους Βάισμαν (44' αυτογκόλ), Φορτούνης (45'), Τοροσίδης (45+).

Ωστόσο, απ' την άλλη για την Εθνική δεν έλειψαν και τα μελανά σημεία, αφού για μια ακόμη φορά επέδειξε λάθη στην άμυνα και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας (ερασιτέχνες η ημιεπαγγελματίες οι περισσότεροι παίκτες) που δεν ήταν ιδιαίτερα πιεστικός.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Περεζ, Γουίσεμαν, Τσιπολίνα Τ., Κασιάρο Ρ., Τσιπολίνα Ρ., Γουόλκερ, Μπόσιο (Κασιάρο Μ), Κασιάρο Λ, Χερνάντεζ, Κούμπεζ (85' Γιόμε), Γκαρσία.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Μανιάτης (71' Τζίολης), Μάνταλος (62' Γιαννώτας), Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου (73' Βέλλιος).

Στα άλλα ματς του ομίλου είχαμε: Κύπρος - Βέλγιο 0-3, Βοσνία - Εσθονία 5-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ