Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αυτήν την Κυριακή ο «Ερωτόκριτος» από τους Χαΐνηδες

Μια διαφορετική ανάγνωση του «Ερωτόκριτου» του Βιτσέντζου Κορνάρου θα παρουσιαστεί αυτήν την Κυριακή, 11 Σεπτέμβρη, στις 21.00, στο Θέατρο Βράχων, από τους Χαΐνηδες και την ομάδα Κι όμΩς κινείται (χορός/ακροβασία). Στην παράσταση συμμετέχει και ο Ψαραντώνης.

Οπως αναφέρει ο Δημήτρης Αποστολάκης, για τον «Ερωτόκριτο», «δεν είναι συγκινητικό μόνο το παρελθόν του. Η επαναστατική του πίστη στον άνθρωπο που αλλάζει τη μοίρα του, η βαθιά διαλεκτική του λόγου των προσώπων του, η μουσική του φόρμα και η μορφή της γλώσσας του, είναι συγκινητικά στο παρόν...».

Πρόκειται για μια παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών.

Συντελεστές:

Μουσική: Χαΐνηδες, Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα), Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (τραγούδι - κιθάρα), Σπυριδούλα Μπάκα (τραγούδι), Τάκης Κανέλλος (κρουστά), Κλέων Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα), Μιχάλης Νικόπουλος (λαούτο, μαντολίνο), Ρέλλος Θοδωρής (σαξόφωνο), Νόνης Γιάννης (μπάσο).

Κίνηση: Κι όμΩς κινείται, Χορός - Ακροβασία: Δημάς Βασίλης, Καραχανίδης Τάσος, Λινάρδου Αντιγόνη, Μακατσώρης Χριστόφορος, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Χριστίνα Σουγιουλτζή, Χαμηλοθώρη Λία.

Φωτισμοί: Αθανασοπούλου Μαρία, Σκηνικός χώρος: Κι όμΩς κινείται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ