Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παράταση παραστάσεων

KAROL JAREK

Παράταση των παραστάσεων του θεατρικού έργου «Ο Αδαής και ο Παράφρων» του Τόμας Μπέρνχαρτ, σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα έως και τις 24 Σεπτέμβρη, λόγω μεγάλης προσέλευσης από την πρώτη μέρα των παραστάσεων. Στο πρόγραμμα προστίθενται πλέον από τις 20 έως και τις 24 Σεπτέμβρη, 5 ακόμα παραστάσεις, εκτός των ήδη προγραμματισμένων.

Η περσινή μεγάλη επιτυχία της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στη μεγάλη σκηνή του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τις προγραμματισμένες παραστάσεις, στο πλαίσιο των «Δημητρίων», που θα πραγματοποιηθούν στις 1, 2 και 3 Οκτώβρη στο Θέατρο «Αυλαία».

Ο μεγάλος Αυστριακός συγγραφέας επιστρατεύει το γκροτέσκο και «χολερικό» χιούμορ του, για να υπογραμμίσει το υπαρξιακό άγχος των ηρώων του. Μια άγρια κωμωδία για την τραγωδία της τέχνης, της επιστήμης και της γονεϊκής χειραγώγησης.

Μετάφραση: Γιώργος Δεπάστας. Σκηνοθεσία: Γιάννος Περλέγκας. Σκηνικά - Κοστούμια: Λουκία Χουλιάρα. Κίνηση: Δήμητρα Ευθυμιοπούλου. Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος. Βίντεο: Ιάσονας Αρβανιτάκης. Διανομή: Βασίλισσα της Νύχτας: Ανθή Ευστρατιάδου, Κυρία Φάργκο/Σερβιτόρος Βίντερ: Γιάννης Καπελέρης, Πατέρας: Χρήστος Μαλάκης, Δόκτωρ: Γιάννος Περλέγκας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ