Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
Με υπογραφή Καμπιάσο

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τον 2ο όμιλο του Εuropa League, που επικράτησε στην Ελβετία της Γιουνγκ Μπόις με 1-0, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τον ήθελαν το φαβορί της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ως κορυφαίο τους (αλλά και συνολικά της αναμέτρησης) τον Αργεντινό Καμπιάσο, ο οποίος εκτός του γκολ που πέτυχε στο 42' ήταν άψογος στη δημιουργία του παιχνιδιού οδηγώντας στην πολύτιμη νίκη. Σε γενικές γραμμές, η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με τις προηγούμενες ευρωπαϊκές εμφανίσεις, δεν επηρεάστηκε από το πλαστικό τάπητα του γηπέδου της Βέρνης και ήταν πιο απειλητική από την αντίπαλό της. Εκτός του Καμπιάσο σπουδαία δουλειά έκανε και ο Μαρίν, που αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό από τη δεξιά πτέρυγα των πρωταθλητών Ελλάδας. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα εκμεταλλευόμενοι σε αρκετές στιγμές τις αργές επιστροφές του Ολυμπιακού, ωστόσο εκτός της διπλής ευκαιρίας τους στο 61' με τους Φρέι και Κούμπο, που τους σταμάτησε ο Λεάλι, δεν κατάφεραν κάτι πιο αξιόλογο.

Γιουνγκ Μπόις: Εμβογκό, Ζούτερ, Ροσά, Φον Μπέργκεν, Λέσιακς, Ραβέ (85' Ντουά), Ζακαριά, Μπερτόνε, Σουλεϊμανί, Κούμπο, Φρέι (78' Σικ).

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Μαρίν (61' Μάρτινς), Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε (81' Καρντόσο).

Στο άλλο ματς του ομίλου ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-1 την Αστάνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ