Σάββατο 8 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική συνάντηση στο Σταυρό του Νότου

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφουν μαζί για δύο Παρασκευές, 14 και 21 Οκτώβρη, στο Σταυρό του Νότου Plus (Φραντζή 14, Νέος Κόσμος, τηλ. 210.9226.975).

Ο Κώστας Λειβαδάς παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη τη σειρά της πορείας και των τραγουδιών του που αγαπήθηκαν, και που αποτυπώνεται στην πρόσφατη συλλογή «18 Χρόνια Δρόμος», η οποία κυκλοφορεί από τη «Feelgood Records». Από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ' αγάπησα εδώ», το «Για να σε συναντήσω», έως τα αγαπημένα των τελευταίων χρόνων «Η επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεονώρα Ζουγανέλη), το «Μετακόμιση τώρα», τα πρόσφατα «Βρέχει στην Ιωνος Δραγούμη» (ντουέτο με την Μελίνα Ασλανίδου) και «Ο δικός μου πυρετός»... και όλα αυτά εν αναμονή νέων τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η Βίκυ Καρατζόγλου, με την εξαιρετική πορεία του πρώτου της ολοκληρωμένου προσωπικού δίσκου, «Τα όνειρά μου αληθινά», αποτελεί μια φωνή που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα. Στο πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν οι δυο τους, θα ακούσουμε τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, όπως το «Δειλά» («Το καράβι από την Φολέγανδρο») και το «Μοίρα μου έγινες» ή το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (που ο Κώστας Λειβαδάς έγραψε με τον Γιώργο Δημητριάδη), τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και άλλων δημιουργών που αγάπησαν καθώς και λαϊκά τραγούδια που πάντα θέλουν να τα «πειράζουν» και τα φέρνουν στο σήμερα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Παρασκευή 14 Οκτώβρη: Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο), Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα), Τάκης Μπαρμπέρης (special guest, ηλεκτρική κιθάρα). Παρασκευή 21 Οκτωβρίου: Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο), Σπύρος Καραμήτσος (τύμπανα), Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες). Ωρα έναρξης: 22.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ