Τρίτη 11 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Διαμαρτυρία εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στη Βουλή έκαναν χτες εργαζόμενοι και διοικητικοί υπάλληλοι όλων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, απαιτώντας διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Στην κινητοποίηση συμμετείχε με το πανό του το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ. Την αλληλεγγύη του ΚΚΕ μετέφερε στους διαδηλωτές ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Με πορεία, οι εργαζόμενοι έφτασαν μέχρι την Ηρώδου του Αττικού και μια ομάδα απ' αυτούς έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, και την κυβερνητική εκπρόσωπο, Ολγα Γεροβασίλη, ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, χωρίς να πάρουν απάντηση. Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο Ν. Παππάς πρότεινε τριμερή σύσκεψη μεταξύ ιδιοκτητών καναλιών - παλαιών και νέων -, εργαζομένων και κυβέρνησης.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ σημειώνει ανάμεσα σε άλλα: «Λέει ψέματα η κυβέρνηση ότι με την αδειοδότηση των καναλιών θα βάλει τέλος στη διαφθορά και τη διαπλοκή (...) Η πραγματικότητα είναι ότι 1.800 εργαζόμενοι στοιβάζονται στη στρατιά του 1,5 εκατ. ανέργων (...) Ολα μαζί, παλιά και καινούργια κανάλια, θα συνεχίσουν την άθλια προπαγάνδα τους σε βάρος των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων και διεκδικήσεων. Εχουν τη στήριξη όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν και τώρα τάχα νοιάζονται για εμάς (...) Αντιστεκόμαστε, παλεύουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ