Πέμπτη 20 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ
«Φουριόζος» για ... σεφτέ

Με τη φόρα και την ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός ψάχνει σήμερα να κάνει σεφτέ στις νίκες στην Ευρωλίγκα φιλοξενώντας στο ΣΕΦ την Εφές (19.45 ΕΡΤ) για τη 2η αγωνιστική. Μετά την ευρεία νίκη και τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους για το πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται σήμερα να πράξουν κάτι αντίστοιχο κόντρα στην τουρκική ομάδα ισοσκελίζοντας την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν τον Παναθηναϊκό αφού έχουν να αντιμετωπίσουν σήμερα μια αξιόλογη και ιδιαίτερα ενισχυμένη ομάδα με υψηλούς στόχους. Η αποφασιστικότητα, ο έλεγχος του ρυθμού αλλά και το να μην αφήσουν την Εφές να τρέξει είναι για τον ίδιο αυτά που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του σήμερα. Επίσης, όπως τόνισε, η διαφύλαξη της έδρας είναι ένα από τα στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διοργάνωση. Μιλώντας για την περίπτωση Πάτρικ Γιανγκ ο Ελληνας τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα είναι απόλυτα έτοιμος σε λίγες βδομάδες.

Στην άλλη πλευρά, η Εφές παρά την ήττα από την Μπασκόνια εκτός έδρας με διαφορά στον πόντο (85-84), πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση ενώ στο πρωτάθλημα Τουρκίας είναι πρώτη με 2 στα 2.

  • Για τη 2η αγωνιστική θα γίνουν σήμερα και τα παιχνίδια: Μπάμπεργκ - Ούνιξ Καζάν (21.00 Novasports 3), Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης (21.00 Novasports 4), Νταρουσάφακα - Αρμάνι Μιλάνο (21.45 Νovasports 5).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ